Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Utrka "Trčimo za mentalno zdravlje" povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja [2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67227
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.09.2024. 10:29 
Naslov:  Utrka "Trčimo za mentalno zdravlje" povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja [2024.]
06.10.2024. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Filozofski fakultet u Osijeku po treći put organizira utrku Trčimo za mentalno zdravlje.

U svrhu podizanja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja te naglašavanja zaštitnih čimbenika u njegovu očuvanju ovom manifestacijom promoviraju se pozitivni učinci tjelesne aktivnosti na mentalno zdravlje i psihološku dobrobit. Naime, istraživanja pokazuju da trčanje ima pozitivne učinke na mentalno zdravlje u vidu smanjenja simptoma depresije i anksioznosti, poboljšavanja raspoloženja, povećanja samopouzdanja i seksualnog zadovoljstva te smanjenja doživljaja stresa.

Filozofski fakultet organizira utrku u duljini od 5 km 6. listopada 2024. godine sa startom/ciljem u 17.00 sati na osječkoj Kopiki (istočni ulaz). Utrka se organizira uz suorganizatore Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN, Klub studenata psihologije Psihos i Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Osijeku, uz potporu Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, Osječko-baranjske županije, te uz logističku podršku Grada Osijeka i Turističke zajednice grada Osijeka.

Startnina/kotizacija za sudjelovanje u utrci iznosi samo 7 eura, što uključuje:
- majicu za trčanje s logom utrke
- bogati startni paket s poklonima sponzora
- elektroničko mjerenje vremena (čip) i objavu rezultata
- medalju za sudjelovanje
- okrjepu na stazi i u cilju (voda)
- medalje i poklone sponzora za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji
- točeno pivo za sudionike utrke
- organizaciju utrke.

Pozivaju se sve građanke i građani da podrže ovu manifestaciju, prate sve informacije na stranici Trčimo za mentalno zdravlje na Facebooku i Instagramu te da sudjeluju u utrci prijavom na https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6729 gdje su navedeni i detalje o utrci i uplati startnine.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: