Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[VIDEO] Kasovci nikad sretniji u suradnji s popularnom Marijom Mirković

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67377
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.09.2024. 8:36 
Naslov:  [VIDEO] Kasovci nikad sretniji u suradnji s popularnom Marijom Mirković
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki Kas snimio je spot za pjesmu "Nitko sretniji" koju su u nedjelju predstavili u Požegi na festivalu „Zlatne žice Slavonije“. Kasovci su ovu plesnu i pomalo drugačiju pjesmu snimili u suradnji s popularnom kantautoricom Marijom Mirković koja je donijela poseban šarm i energiju svojom izvedbom.

Presretni smo što smo i ove godine nastupili u Požegi na ovom nama vrlo dragom festivalu, a ponajviše nas veseli suradnja s Marijom Mirković koja je ovu pjesmu podigla na jednu višu razinu. Baš zato smo odlučili napraviti premijeru ovog spota ovdje u Požegi i podijeliti nešto na što smo izuzetno ponosni s dragim nam ljudima!", rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Kasovci su spot premijerno prikazali medijima u popodnevnim satima na press konferenciji u požeškoj Gradskoj knjižnici, a navečer su pjesmu izveli na Trgu svetog Trojstva. Tekst za pjesmu "Nitko sretniji" napisali su Domagoj i Kristina Vukadin, glazbu Domagoj Vukadin, a aranžman i produkciju potpisuje Željko Nikolin, dok je spot sniman u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Snimanje spota povjereno je Cinematic produkciji iz Osijeka na čelu s Josipom Grizbaherom.

Nakon singlova Savski suton, Jedina i Zašto sada dolaziš, Kas je na putu prema svom trećem studijskom albumu koji se nestrpljivo očekuje početkom iduće godine.

Pjesmu možete poslušati ovdje.


Foto: Tomislav Šilovinac

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: