Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Faktor i Salaj prvaci Hrvatske: Ukupno sedam medalja u Varaždinu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67274
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2024. 19:14 
Naslov:  Faktor i Salaj prvaci Hrvatske: Ukupno sedam medalja u Varaždinu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Varaždinu je proteklog vikenda održano atletsko prvenstvo Hrvatske u konkurenciji mlađih seniora i seniorki. Dakako da je nastupila i ekipa AK Slavonija-Žito koja je na ovome natjecanju, pri samome kraju sezone na otvorenom, osvojila sedam odličja i tako ispunila klupska očekivanja.

Lorena Faktor je bila najbrža u utrci na 100 metara s preponama i zaslužila zlatnu medalju s rezultatom 14,50 sekundi. Prvak Hrvatske je uz Lorenu postao i Karlo Salaj u skoku s motkom. Za to mu je bila dovoljna visina 4,10 metara.

Što se tiče drugih mjesta, Melani Bosić ga je zauzela među djevojkama koje su trčale na 100 metara s vremenom 12,51 dok je David Kurtek bio srebrni u skoku u vis s preskočenih 1,85. Melani je bila drugoplasirana i na 200 metara (25,36), a odličje istoga sjaja osvojio je i Stjepan Tarcal među motkašima (4,00). Faktor je bila odmah iza Bosić u utrci na 200 metara i tako izborila još jednu medalju, a obje su, uz Petru Šešum i Patriciju Kladarić bile četvrte u štafeti 4×100 metara. Isti plasman su još ostvarili Gabriel Bolarić u skoku u dalj, Mateo Rašić na 400 metara prepone te Petar Schonberger u skoku s motkom.


Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: