Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Škola medijske kulture "Dr. Ante Peterlić" u Osijeku [2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67355
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.09.2024. 10:11 
Naslov:  Škola medijske kulture "Dr. Ante Peterlić" u Osijeku [2024.]
Od 23.10.2024. 16:00 do 27.10.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Po prvi put Škola medijske kulture održava se na istoku Hrvatske! Osijek će na pet dana postati središte filmske pismenosti, a polaznici će moći uživati u čak pet radionica i seminarskom programu.

26. izdanje Škole medijske kulture uspješno je provedeno u Karlovcu i Puli s više od 170 polaznika na više od 20 radioničkih i seminarskih programa. Nakon kratkog odmora, jesen nam donosi potpuno novo izdanje Škole u Osijeku!

Škola medijske kulture po prvi put se organizira u suradnji s Filmskom RUNDOM, revijom hrvatskog kratkometražnog filma koja se održava po deveti put u Osijeku 25. i 26. listopada. Prije početka filmskog vikenda u Osijeku, 23. listopada bit će otvoreno prvo osječko izdanje Škole medijske kulture. Program će završiti projekcijom radova 27. listopada.

Polaznici će se moći prijaviti na čak pet radioničkih programa – igrani film, eksperimentalni film, animirani film, dokumentarni film i scenarij. Osim toga, moći će se pohađati i seminarski program, odnosno predavanja namijenjena početnicima u filmskoj pismenosti koji trebaju izbrusiti svoje teorijsko znanje filma.

Više o programu Škole možete saznati na https://smk.hfs.hr/.

Uz radionički i seminarski program, nude se i večernje projekcije i jutarnje analize filmova. Škola je namijenjena svim profesorima, učiteljima, odgajateljima i ostalim odgojno obrazovnim djelatnicima, ali i studentima, filmofilima i kinoklubašima koji su željni novih znanja iz područja filma.

Prijave su otvorene do 10. listopada, a prijaviti se možete putem poveznice https://bit.ly/smk26osijek.

Provedite jesen u Osijeku i usvojite nova znanja na Školi medijske kulture!

Školu medijske kulture “Dr. Ante Peterlić” organizira Hrvatski filmski savez u partnerstvu s Filmskom RUNDOM, Teatrom To Go i Video klubom ''Mursa''. Školu financijski podržavaju Hrvatski audiovizualni centar, Hrvatska zajednica tehničke kulture, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija i Agencija za elektroničke medije.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: