Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Na Wolt aplikaciji su u tijeku odlični popusti za osječke restorane i trgovine

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67396
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2024. 12:20 
Naslov:  Na Wolt aplikaciji su u tijeku odlični popusti za osječke restorane i trgovine
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kebab, pizza, američke palačinke, kulen, pasta za zube, krekeri sa sezamom,... posljednjih su dana brojna jela, namirnice i artikli na aplikaciji Wolt bili na popustu. Nije to bez razloga, već se radi o „Mega Month“ kampanji koju je pokrenula vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj za svoje korisnike u Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Radi se o odličnoj prilici za uštedu jer je Wolt osigurao brojne popuste i posebne ponude za sve korisnike u navedenim gradovima, neovisno o tome jesu li ili nisu pretplaćeni na Wolt+ program. Kampanja traje još samo do kraja tjedna, odnosno do 7. listopada, stoga smo provjerili koje su sve osječke prodavaonice i restorani obuhvaćeni Mega Monthom.

Krenimo s maloprodajom. U svim gradovima – Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku – korisnici imaju priliku ostvariti popuste u ponudama trgovina bio&bio, BIPA, INA, Mlinar, ROTO i Tvornica Zdrave Hrane. U Osijeku su promotivne akcije osigurane i u Studencu koji je dostupan na pet lokacija u gradu, tako da će dostava stići unutar 30 minuta od narudžbe.

Što se tiče restorana, u Mega Month su uključena dva lokala koja su bila nagrađena na Wolt Awards 2023 zlatni Rulla Street Food i brončana Hamburgilla.

Rulla Street Food je poznat po originalnoj tortilji od tankog, svježeg tijesta koju zaposlenici lokala razvijaju i peku prije svake narudžbe te je potom napune mesom narezanim na tanke trakice, kao za kebab, te povrćem i umacima lokalnih dobavljača. Hamburgilla pak broji čak devet različitih vrsta hamburgera, s time da u ponudi također ima i kebab u tortilji te salatu s domaćom piletinom.

Nisu to naravno jedini restorani koji su obuhvaćeni kampanjom. Tu je i Bistro Euforija koji nudi okuse zaboravljenih kuhanih jela i sočnih jela s roštilja na drveni ugljen. Posebni specijalitet je bosanski lonac, a daleko su poznate i njihove Euforija pljeskavice.

Ljubitelji kebaba i pizze su također došli na svoje. Za prvo se pobrinuo KebabOs, dok su X Pizza i Pizzeria Gondola pripremili odlične ponude na koje nitko ne može ostati ravnodušan. U potonjem se restoranu pritom mogu pronaći i brojna druga jela poput rižota, tjestenina, ali i ukusnih punjenih paprika i odrezaka u umaku.

Korisnici slatkog zuba nisu ostali zakinuti jer je Mega Month uključio i svima omiljenu Slatku Tvornicu. Kod njih možete naručiti slatke, američke, slane, pohane palačinke pa i one s piletinom. Naravno, slatke su im najveći forte jer dolaze u brojnim kombinacijama od kojih je svaka za prste polizati.

Ako želite istražiti sve navedene ponude, preuzmite Wolt aplikaciju i saznajte sve o Mega Month ponudama. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe jer je popustima zahvaćen širok izbor proizvoda, od organske hrane i kozmetike do svakodnevnih potrepština, kao i odlična hrana iz omiljenih splitskih restorana.


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: