Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Listopadska Portastična srijeda stiže već sutra

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67420
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2024. 11:28 
Naslov:  Listopadska Portastična srijeda stiže već sutra
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Listopadska Portastična srijeda stiže već sutra 2. listopada i idealna je prilika za najpovoljniji shopping i pripremu za jesen pred nama!

Sutra u DM-u ostvarite 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 50 €, a u Douglasu 15% popusta na gotovo sav asortiman.

U Xiaomi Storeu ostvarite do 30% popusta pri kupnji iz Xiaomi asortimana, a u trgovini Naš Dom 30% popusta za kupovinu iznad 20 €.

Office shoes za ovu Portastičnu srijedu nudi 20% popusta na odabrani dio asortimana, Buzz 20% popusta na odabrani nesniženi asortiman, Mass 10% popusta na sve, na cjelokupan asortiman, bez iznimke dok Deichmann najavljuje svoju TOP PRILIKU: do 30% popusta na odabrane artikle.

Hervis će sutra odobravati 20% popusta na sve, a Ferivi i Adidas shop 20% popusta na kupnju iznad 30,00€.

30% popusta za sutra su najavili i Springfield - 30% popusta na sve artikle koji nisu već sniženi, Camel Active - 30% popusta na dio kolekcije jesen/zima i Women'secret - 30% popusta na kupnju iznad 25,00 €.

Ovo je samo dio popusta koji će vrijediti sutra. Koliki će sve popusti biti i u kojim sve trgovinama provjerite na web stranici Portanove.

Ukoliko vikend planirate iskoristiti za kupovinu imajte na umu kako u nedjelju, 6. listopada trgovine neće raditi. 2. kat, poznatiji i kao kat zabave radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći na web stranici Portanove.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: