Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: 24. Međunarodna znanstvena konferencija "Poslovna logistika u modernom menadžmentu (BLMM 2024)"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67419
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2024. 10:51 
Naslov:  EFOS: 24. Međunarodna znanstvena konferencija "Poslovna logistika u modernom menadžmentu (BLMM
Od 03.10.2024. 16:00 do 04.10.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

24. Međunarodna znanstvena konferencija "Poslovna logistika u modernom menadžmentu (BLMM 2024)" održat će se 3. i 4. listopada 2024. u Auli glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7).

Ova prestižna konferencija okuplja vodeće stručnjake iz industrije i akademske zajednice kako bi raspravljali o najnovijim trendovima i istraživanjima u području logistike i poslovnog upravljanja.

Program započinje 3. listopada, 2024. godine u 9:00 sati, a konferenciju će otvoriti Peter Corfitsen, glavni izvršni direktor Rijeka Gatewaya, budućeg najnaprednijeg daljinski upravljanog kontejnerskog terminala u ovom dijelu Europe, koji će održati predavanje pod nazivom: „RGW kao pokretač Rijeke – Ulaz u logistički HUB srednje Europe“. Predavanje će pružiti uvid u ključnu ulogu projekta Rijeka Gateway u transformaciji Rijeke u strateško logističko središte za srednju Europu, s naglaskom na razvoj regionalne infrastrukture i njezin utjecaj na globalne lance opskrbe.

Na ovogodišnjoj konferenciji govorit će se o temama zelene logistike i održivosti, digitalizaciji logističkih procesa, humanitarne i krizne logistike te društveno-ekonomskim aspektima logistike, a detaljan program konferencije dostupan je na službenoj web stranici.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: