Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Lara Gudelj izborila nastup na Balkanskom prvenstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67471
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.10.2024. 12:52 
Naslov:  Lara Gudelj izborila nastup na Balkanskom prvenstvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jučer je u Daruvaru održan međunarodni karate turnir, Darfest.

Nastupili su i natjecatelji Karate kluba Esseker, koji se pripremaju za nastup na Kupu Hrvatske za kadete i juniore kao i za PH-e za mlađe uzraste.

Ovo natjecanje je ujedno bilo bodovno za izbor kadetske i juniorske reprezentacije za nastup na Balkanskom prvenstvu u Sarajevu idući mjesec.

Osvajanjem 1. mjesta u katama kadetkinja Lara Gudelj je svoj nastup potvrdila.

Marino Đukić je u kategoriji kadeta u borbama -70kg također osvojio 1. mjesto ali za nastup u Sarajevu treba sačekati odluku Izborničkog stožera.

Na ovom natjecanju su uspješni bili i najmlađi natjecatelji.

Karmen Tomičić je i katama s tri pobjede osvojila 1. mjesto u B grupi cicibanki dok je Katarina Lovković u A grupi osvojila 2. mjesto.

Učenica Katja Kenjereš se plasirala na 3. mjesto dok je starija učenica Donatella Sertić osvojila drugo mjesto. Donatela je nastupila i u starijoj kategoriji mini kadetkinja u kojoj je osvojila odlično 3. mjesto.

Do finala ove kategorije je došla Leona Valižić Čorić, ali se ipak morala zadovoljiti srebrom.

Anja Stanojevljević je također imala dobar nastup u ovoj kategoriji, ali je ostala na korak do medalje izgubivši meč za broncu.

Malo sreće je nedostajalo i kadetkinjama Dori Andrić i Luciji Lacković koje su također dobrim izvedbama došle do borbe za medalje bez koje su ovaj puta ipak ostale isto kao i juniorka Nikolina Horvatović.

U borbama je Petar Horvatović osvojio 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta -69 kg. dok je Marino Đukić u kategoriji juniora do 76 kg osvojio 2. mjesto. Kadetkinja Tara Kovačić borbe do 54 kg. nije uspjela ući u krug mečeva za medalje.

Natjecatelje na ovom natjecanju su vodili treneri Tomislav Lovković, Borna Gudelj i Joco Đukić.



Tekst i foto: KK Esseker

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: