Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Yoga home: Leader I want to become - iskustvena radionica liderskih vještina

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67747
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2024. 10:49 
Naslov:  Dvorana Yoga home: Leader I want to become - iskustvena radionica liderskih vještina
26.10.2024. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Leader I want to become - iskustvena radionica liderskih vještina. Radionica je namijenjena svima koji su u potrazi za svojim unutrašnjim liderom. Kroz iskustvene vježbe, svjesnost, promatranje i opažanje, individualno i u manjim i većim grupama, nakon radionice imati ćete bolje shvaćanje i znanje oko toga što znači biti lider, kakvi ste u ulozi lidera i koje su vaše snage i slabosti. Radionica će se održati u subotu, 26. listopada 2024. od 9:00 do 15:00 sati u dvorani Yoga home.

Radionica je namijenjena svim punoljetnim osobama, bez posebnih ograničenja.

DONACIJA: preporučena donacija 5-10 eura
Prijave se vrše ispunjavanjem prijavnice:


Info putem maila na [email protected] ili na 0997580156.

Dođite udobno odjeveni, ponesite bočicu vode, bilježnicu i olovku, u neproklizujućim čarapama/obući za dvoranu. Postoji mogućnost da ćemo provesti dio vremena vani — uzmite to obzir pri odabiru garderobe.

O VODITELJICI:
Jasenka Anić je završila sveučilišni studij prava na Pravnom Fakultetu u Osijeku (univ.mag.iur.). Edukaciju za praktičara tjelesno-orijentirane metode osobnog razvoja završila je u Centru Osobne Moći u Osijeku (2017.-2021.), a edukacije za voditelja svjesnog plesa, plesnih ceremonija i ecstatic dance DJ-a 2023. godine kod Dance the Medicine organizacije.

Moj plesni put počeo je organiziranjem radionica 5Ritmova davne 2017. godine, a sama ples vodim od 2021. godine. Putem osobnog razvoja službeno sam krenula 2013. godine, a neslužbeno puno, puno ranije. U zadnjih nekoliko godina vodila sam radionice u Osijeku, ali i drugim gradovima i internacionalno, kao i promotivne radionice na ReArt festivalu i u GISKO-u. Ove godine bila sam pozvana sudjelovati na edukaciji za voditelje svjesnog plesa pri Dance the Medicine organizaciji kao asistent. Osim što vodim radionice, radim savjetovanja 1-na-1 iz područja osobnog razvoja i plesa.

Sve ove godine dodatno se usavršavam pohađanjem različitih edukacija i radionica iz područja osobnog razvoja, plesa i pokreta, što radi znanja a što radi gušta. Neke od njih su radionice 5Ritmova (kratke, duge, domaći & strani učitelji), Somatics radionice, radionice pantomime, kazališta potlačenih, suvremenog plesa, radionica terapije plesom i pokretom (DMT), kazališne radionice za samoekspresiju, latino i standardni plesovi, jazz dance, različite vrste joge, radionice obiteljskih konstelacija, TRE radionica i mnoge druge.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: