Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek: Predavanje ""Izazovi obrazovanja u doba velikih promjena"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67749
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.10.2024. 8:37 
Naslov:  Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek: Predavanje ""Izazovi obrazovanja u doba velik
30.10.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku, u srijedu, 30. listopada 2024., održat će se gostujuće predavanje prof. dr. Velimira Sriće, uvaženog stručnjaka za menadžment, dugogodišnjeg edukatora i nekadašnjeg političara. Početak je u 19:00 sati u predavaonici 0.2.

Predavanje "Izazovi obrazovanja u doba velikih promjena" bavit će se ključnim pitanjima s kojima se suočava obrazovni sustav u svijetu brzih i disruptivnih promjena. Dr. Velimir Srića će prvo govoriti o globalnim trendovima i utjecaju tehnologije na obrazovanje. Zatim će analizirati glavne probleme u obrazovnim sustavima, kao što su "10 smrtnih grijeha obrazovanja" i potrebu za promjenama. Prof. Srića će ponuditi strategije za unapređenje obrazovanja i prilagodbu promjenama koristeći životne primjere. U posljednjem dijelu predavanja sudionici će imati priliku postavljati pitanja na koja će dr. Srića odgovarati, omogućujući interaktivnu raspravu o temama predavanja.

Ovo predavanje namijenjeno je studentima, nastavnicima, ali i široj javnosti koja je zainteresirana za teme obrazovanja i društvenog razvoja. Ulaz na predavanje je slobodan.

Građevinski i arhitektonski fakultet poziva sve zainteresirane da prisustvuju ovom iznimno zanimljivom događaju koji će zasigurno ponuditi vrijedne uvide i potaknuti raspravu o budućnosti obrazovanja u Hrvatskoj i šire.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: