Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Četvrtak u Viniti uz vinariju Knebu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 68473
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.11.2024. 12:39 
Naslov:  Četvrtak u Viniti uz vinariju Knebu
14.11.2024. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Još jedna jedinstvena prezentacija vina održat će se u četvrtak 14. studeog 2024., u Vinoteci Vinita s početkom u 19.30 sati. Nadolazeća promocija posvećena je vinariji Knebu, koja se nalazi u prekrasnom Tomislavgradu, mjestu gdje se susreću osunčane padine Duvanjskog polja i jedna od najviših pozicija za uzgoj vinove loze na svijetu.

Upoznajte se s fascinantnim svijetom vinogradarstva na visini između 925 i 965 metara, gdje se na impresivnih 15 hektara uzgajaju plemenite sorte grožđa poput chardonnaya, sauvignon blanca, traminca, crnog pinota i merlota.

Degustirat će se sljedeća vina:
- Knebu Rose 2023.
- Knebu White Cuvee 2022.
- Knebu Sauvignon Blanc 2022.
- Knebu Chardonnay 2021.
- Knebu Traminac 2022.
- Knebu Pinoar 2022.

Cijena degustacije je 30 € u što je uključen bon za kupovinu vina u iznosu 10 €. (prilikom kupovine Knebu vina račun se umanjuje za 10 €). Događaj će moderirati Boris Ocić, sommelier i predsjednik udruge Dekanter, a u goste nam dolazi i Ivica Dilber, vlasnik vinarije.

Broj mjesta je ograničen, a svoje rezervirajte putem e-maila: [email protected], pozivom na broj: 031283434 ili 0981747108.

Očekujemo vas s radošću i željom za dijeljenjem ljubavi i znanja prema vinogradima i vinu.

**Ne zaboravite - Martinje u Viniti! - danas, 11.11. uz piće dobrodošlice i akcijsku cijenu Mlade graševine Kutjevo!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: