Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[VIDEO] "Rekli su mi da sam malen. Da nikada neću uspjeti".. Video o kojem priča tisuće Osječana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 68463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.12.2024. 15:22 
Naslov:  [VIDEO] "Rekli su mi da sam malen. Da nikada neću uspjeti".. Video o kojem priča tisuće Os
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Rekli su mi da sam malen. Da nikada neću uspjeti", tim riječima počinje viralni video o kojem priča tisuće Osječana. Na dobro poznatom lokalnom Instagram profilu grad Osijek, čiji sadržaj kreiraju sami građani, ovaj emotivni i kreativni video pogledalo je više od 40.000 ljudi u samo 7 dana.

Početak prosinca posebno je emotivan u srcima građana Osijeka jer se uz Dan grada koji je bio 2. prosinca obilježava i Dan obrane grada, 5. prosinca 1991. Upravo u tome razdoblju emocije su na vrhuncu, a posebno je lijepo vidjeti kako grad Osijek uz slavnu prošlost ima i sjajnu sadašnjost te vrlo lijepu budućnost.

Ovaj video sadržaj to i potvrđuje. Mnogi su pustili suzu. Video možete pogledati ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: