Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[VIDEO] Legica Erika dobila ovacije na koncertu Josipe Lisac u Lisinskom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69025
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.02.2025. 8:41 
Naslov:  [VIDEO] Legica Erika dobila ovacije na koncertu Josipe Lisac u Lisinskom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uoči Valentinova, Josipa Lisac priredila je nezaboravan koncert u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Imam čak i malu tremu“, priznala je Josipa na početku koncerta.

Tijekom dvosatnog nastupa, publika je imala priliku putovati kroz desetljeća njezine bogate i impresivne karijere. Set lista je obuhvatila novije pjesme poput Daleko i A gdje si ti, ali i bezvremenske klasike kao što su Magla, Ispočetka i Ležaj od suza.

Posebna gošća koncerta, bila je Erika Kračić-Šoljić, talentirana legica koja je osvojila srca publike svojim nastupima u emisiji The Voice Kids Hrvatska. Podsjetimo, Erika je uz pjesmu “Danas sam luda” završila svoje putovanje u The Voice Kids.

Josipa je Eriku pozvala da izvede pjesmu Danas sam luda, a njezina mladenačka energija i nevjerojatan talent izazvali su ovacije prepunog Lisinskog. Publika je s oduševljenjem ispratila njezin nastup, a Josipa je time još jednom pokazala koliko podržava mlade nade hrvatske glazbene scene.

Foto: Filip Bušić/Sound-Report.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: