Loše izdanje Bijelo-plavih na Poljudu okončano je
visokim porazom.
Hajduk je u jednom od derbija 23. kola HNL-a slavio na svom Poljudu pred
18.000 gledatelja sa
4:0, a sve je bilo riješeno već u prvih 45 minuta kada je domaćin stekao
uvjerljivu prednost od 3:0. Vodeći je pogodak postigao
Uremović, da bi potom dvostruki strijelac bio
Livaja, a konačan rezultat postavio je
Biuk u samom finišu utakmice.
Naravno da sam ja odgovoran za cijelu momčad i ja sam lice za koje svi vjerojatno misle da se mora pojaviti u izjavi nakon utakmice. Iskreno, rekao sam da smo u prošle dvije utakmice bili bez sreće, međutim, danas smo zaslužili izgubiti. Jako smo ljuti zbog naše ovakve izvedbe. Željeli smo reagirati drukčije nakon onoga što je bilo protiv Gorice i Rijeke, no mi smo „radnici“. Stvorili smo naš put radom, no ovaj puta smo u Splitu imali svoju najnižu točku od početka sezone. Kako nam se to već dogodilo i prije, moramo se „resetirati“ i nastaviti raditi jer je to jedini način koji nam je dostupan, rekao je Federico Coppitelli.
Nije vrijeme za priču, nego za rad
Već na samom početku utakmice Bijelo-plavima se ozlijedio
Matković i sigurno i njega očekuje određeno razdoblje stanke, što je nastavak serije ozljeda, a to svakako utječe na momčad. Trener je svjestan da je izdanje s Poljuda
razočaralo i kohortaše koji su doputovali i u Split i sve one navijače koji su derbi pratili ispred svojih malih ekrana…
Kao što uvijek kažem, nogomet je takav da ti uvijek pruži ono što zaslužuješ na duže staze. Imamo ono što smo dosad postigli i moramo raditi još više ili možda drugačije. Naši navijači i naš klub zaslužuju više. Od svih nas. Sada nije vrijeme za pričanje nego samo za rad.
Tekst: NK Osijek
Foto: Igor Miličić/Arhiv