Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
odbojkashica je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Ako je kojim slučajem dotični jednak njoj ili nedajbože inferiorniji, onda se gospoje ekspresno hlade i traže dalje, a ovom dakako serviraju jedan od plejade kultnih odjeba tipa "nismo mi jedno za drugo" ili "ti si tako dobar, predobar za mene"....
|
ili "trenutno nemam vremena za vezu" hahaha jel tak?
|
Tako nekako... uglavnom, sve se to može svesti na zajednički nazivnik "nemam vremena" na što mlađi i neiskusniji dečki mogu i pasti prvih nekoliko puta |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CAROLINE je napisao/la: ›
Zenama treba muskarac, a ne neki sonjo kojeg treba odgajati ili vuci njihove nesigurnosti, dvojbe, manjak samopozdanja i slicno kao tesko breme na vlastitim ledjima.
|
Huh, ovo si dobro napisala, reklo bi se da ti je jos sve svjeze... ;-)
Biti muskarcem se uci. U rnoj fazi pocinje s pravilnim reagiranjem na ono zensko: "joj, ajd' ti odluci gdje cemo veceras". Kasnije to prerasta u pravilno raspoznavanje zenskih potreba i hirova te njihovo apstrahiranje. Zenama treba pomoci kad imaju potrebu (raznorazne potrebe, ne samo ono na sto ste pomislili, libidomanijaci! ;-)), ali cak ni one ne zele da im se ispunjavaju hirovi (ranijespomenuti nebulozoidni prohtjevi).
Janis je napisao/la: ›
Nikako. Odavno smo već konstatirali da su žene mazohistice!
|
Bitno da uzivaju u tome... ah, tko li sam ja da im ne pruzim uzitak koji toliko vole?! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
Ček malo... kako ti netko može biti "superiorniji", a u isto vrijeme "ravnopravan"?
|
to ti je ženska logika!!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
"Racing on the thunder and rising with the heat
It’s gonna take a superman to sweep me off my feet.." ..uh, odmah se ježim..
|
Uh, i mene prolaze trnci od pomisli da bi mogao pronaci jednu takvu koja ce me oboriti... i to obicnom, neusiljenom pricom, bez zelje da me zadivi... sasvim slucajno, gotovo filmski...
Varijacija na temu glasi: "Ti si tako dobar prema meni, ali ja nisam spremna uskakati iz veze u vezu..."
|
Ili "...nije problem u tebi, problem je u meni..."
Mada mi je najgore iskustvo bilo kad mi je riba usljakala doslovno ono sto sam ja znao govoriti... uh...prvo sto sam pomislio je da mi se neka bivsa osvjecuje... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Mada mi je najgore iskustvo bilo kad mi je riba usljakala doslovno ono sto sam ja znao govoriti... uh...prvo sto sam pomislio je da mi se neka bivsa osvjecuje... ;-)
|
A to je?! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Varijacija na temu glasi: "Ti si tako dobar prema meni, ali ja nisam spremna uskakati iz veze u vezu..."
|
Ili "...nije problem u tebi, problem je u meni..."
|
Heh da... još jedan od antologijskih kojeg sam i ja jedared popušio i tako platio danak naivnosti i neiskustvu |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
šta ja znam...nemam ja ništ protiv da lik izjasni svoje mišljenje i to sve, ali na kraju ti je svejedno, jer i tako uvijek (ili barem većinom) bude onako kako žena želi...
Biti muskarcem se uci. U rnoj fazi pocinje s pravilnim reagiranjem na ono zensko: "joj, ajd' ti odluci gdje cemo veceras".
|
čak i kada žena kaže :"joj, dragi, ti odluči..."
ako je i malo mudra, s takvim odgovorom može navesti muškarca da ispuni njezine potrebe, a da on toga nije ni svjestan, nego jadan sav sretan:"opet je po mom... "
hm....
|
|
|
|
|
|
|
|