Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zgodno druženje forumasha u Karancu...bash zgodno... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
????? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
|
...to sam se i ja zapitala... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
anakonda
|
...da...sviraju bijeli Cigani, dobra je klopa, a i mogućnost susreta je velika... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nisam bio jučer, iako sam trebao doći...
Mjesto je zakon. klopa odlična, cijene povoljne, atmosfera prava domaća.
Čuo sam da su se svije grupe forumaša slučajno našle te da je bilo prijetećih pogleda 2 korisnika. (ok, jednog trenutnog i jenog bivšeg) |
|
|
|
|
|
legica_os
|
...kad smo već kod klope,mislim da ću se izbljuv....čitala sam kod anite_os post pijete li mlijeko pa mi je malo želudac u kur.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
|
...hi-hi-hi...a mogli smo se svi skupa družiti još bolje...mogućnost za takav susret je 1:0000... |
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mogućnosti susreta u Karancu
u svakom slučaju bilo je zanimljivo |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
mogućnost za takav susret je 1:0000...
|
1:000? ))
Uvijek se iznenadim koliko ljudi iz Osijeka bude tamo. Ali stvarno, baš 2 grupe forumaša u isto vrijeme na istom mjestu, to je dobar omjer! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...još neki omjeri, npr. muško-ženski po grupama su bili zanimljivi... |
|
|
|
|
ela
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Hm, čudno, jel' bilo igdje planirano po forumu?
Bah, ionako ne bih došao |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ela
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hm, čudno, jel' bilo igdje planirano po forumu?
Bah, ionako ne bih došao
|
Čuda se događaju!
Zašto ne, bilo ja jaaako zanimljivo! |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
Nisam bio jučer, iako sam trebao doći...
|
bilke, može ti biti žao što nisi bio, onaj naručeni perkelt od soma je bio fenomenalan! 42 i ja smo stukli i tvoju porciju bez problema!
anakonda je napisao/la: ›
...još neki omjeri, npr. muško-ženski po grupama su bili zanimljivi...
|
a muško-ženski omjer u našoj je grupi bio vrlo uvjerljiv! rekao bih "u našu korist", ali baš i nije bilo u našu korist. za neupućene: nas 9, isključivo muško društvo. a za drugim stolom danica, ela, anakonda, lik prije znani kao gazda... |
|
|
|
|
|
|
|