Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la: ›
Udarila sam ga nekidan sa kišobranom..
pa sam zaradila masnicu
|
Koliko se sjećam nižih razreda osnovne... pjesmica je glasila - tko se tuuuče, taj se voooliiii
|
Zato su mene cure iz ulice uvijek tukle kad sam bila mala,sram ih bilo,a sad su one velike cure i imaju svoje cure ... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
Koliko se sjećam nižih razreda osnovne... pjesmica je glasila - tko se tuuuče, taj se voooliiii
|
Zato su mene cure iz ulice uvijek tukle kad sam bila mala,sram ih bilo,a sad su one velike cure i imaju svoje cure ...
|
Utjeha ti je to što će one uvelike biti klijentela staračkih domova u doba kada ti budeš bila vrlo vitalna bakica. E, onda će se vidjeti čija praunuka crnu vunu prede... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Ako se ne prilagodi tvom načinu i onome što tebi odgovara u neko razumno vrijeme - napustiš ga, a ako ti je baš jako stalo do te osobe onda moraš to izreći jako, jako pažljivo..
|
Geee... koji nazi! Prekinut s frajerom zbog ljubljena... ok, kontao bih da se radi o seksu, ali ljubljenje?! Valjda im ne rezes ruke ako sol ne vrate na isto mjesto. Ili, mozda rezes...!? ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Pa ne možeš biti s nekim čiji ti je poljubac odvratan! Ipak su poljupci važan dio jedne veze! A ako on ne želi promijeniti stil, ili ga promijeni, a tebi još uvijek ne odgovara, onda više nemamo o čemu razgovarati! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Naravno... zalupiš mu demonstrativno vrata od Mercedesa, izdereš se da više nikada nećeš s njime ići u Španjolsku na ljetovanje i da ga jebali skupi parfemi i modna odjeća kad se ne zna ljubiti...
|
nemoj tako, treba mu dati još jednu šansu, možda je spreman raditi na tome, popraviti se... |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
doživio to... al sam se izvuko u roku odmah .. cura otovri usta max što može i maltene me izgrebla zubima... užas.. rekao sam joj "e sorry idem kući!" bvaaaaaaaa |
|
_________________ ...now I pray for all of them to go away... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Janis je napisao/la: ›
Pa ne možeš biti s nekim čiji ti je poljubac odvratan! Ipak su poljupci važan dio jedne veze! A ako on ne želi promijeniti stil, ili ga promijeni, a tebi još uvijek ne odgovara, onda više nemamo o čemu razgovarati!
|
ma može se netko ljubiti najbolje na svijetu, ali što vrijedi ako ti miris i okus njegove sline ne pašu... ako niste feromonski usklađeni, nikakva tehnika ne pomaže... |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ma to ja, maco, zapravo cijelo vrijeme želim reći. Kako ti nečiji poljubac može biti odvratan?! Ne tehnika, kao takva, nego baš to što si i ti napisala, slina i ostale kemijske supstance sadržane u njegovim ustima! To se ne može promijeniti! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
fish Ukupno postova: 13 Lokacija: grad na dravi Spol: Žensko
|
Riječima,uputi ju/ga na svoj način ljubljenja,pa da vidiš onda |
|
_________________ ...He had tattoos up and down his arm
There's nothing more dangerous than a boy with charm
He's a one stop shop, makes my panties drop...
|
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Janis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma to ja, maco, zapravo cijelo vrijeme želim reći. Kako ti nečiji poljubac može biti odvratan?! Ne tehnika, kao takva, nego baš to što si i ti napisala, slina i ostale kemijske supstance sadržane u njegovim ustima! To se ne može promijeniti!
|
A,jbg, u tom slučaju, najbolje je pobjeć od nje(ga), ali ako ti je jaaaaaako stalo do te osobe, ipak je bolje upozorit na redovito pranje zubi |
|
|
|
|
|
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol: Nebitno
|
Ajme..ja bome ne znam kak bi to riješiLa.. aL sigurno mu ne bih mogLa samo tako reći.. |
|
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
ma može se netko ljubiti najbolje na svijetu, ali što vrijedi ako ti miris i okus njegove sline ne pašu... ako niste feromonski usklađeni, nikakva tehnika ne pomaže...
|
Ovo stoji. I ne mislim da se to odnosi samo na miris i okus sline, nego opcenito miris tijela, izlucevina (dobro, ne bas svih ;-)). Miris mi je dosta bitan.
Doduse, ljudi smo, svakome zna is usta zaudarati k'o iz babljeg supka, ali zato postoje cetkice i paste za zube, kojekakvi tekucine, a i zubari. ;-)
U slucaju da se partnerici to stalno dogadja vise bi me ubila spoznaja da se osoba ne brine o higijeni, nego sam smrad iz usta... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|