Autor |
Poruka |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pise u jutarnjem...
Katolička crkva ustala je protiv Valentinova u posljednjem broju tjednika Glas Koncila, i to kroz poseban prilog “Kako u crkveni brak”.
Svim mladima koji se pripremaju za bračni život, mjesečni prilog Glasa Koncila u povodu Dana zaljubljenih, kako piše Ika, govori o brojnim aspektima priprave za brak. Očita je namjera bila načela katoličkog učenja otvoreno se suprotstaviti konzumerističkoj i hedonističkoj filozofiji koja se promiče upravo kroz Valentinovo.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,2,8,valentonovo_crkva,61766.jl |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Vrijedi li to i za masturbaciju...
Mislim, dzaba onda Pecushani prave Valentinovo party... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vrijedi li to i za masturbaciju...
|
a ne znam, trebalo bi kupiti glas koncila jer nema bas previse objasnjeno u jutarnjem.
kontam si da nist ni od samozadovoljavanja s obzirom da tesko da mozes uciti dok... hmda... citiram glas koncila:
Šest mana mladenačke ljubavi
1. gubitak vremena potrebnog za studij
2. službene dužnosti nužno trpe
3. mladenačko ljubakanje sprečava odgoj karaktera
4. ljubakanje u toj dobi redovito je znak slabosti
5. postoji prava opasnost da njima ovlada seksualnost i da se sve prebrzo sroza
6. takvo rano međusobno povezivanje ne ostaje samo puko voljenje koje bi se iskazivalo tek u nekoj suzdržanoj nježnosti, već snažan mladenački impuls da se sve manifestira u vanjskim gestama i ponašanju |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bože koji besposličari... oni stvarno ne znaju više ni sami u šta bi se sve upetljali |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
aaaaa... ne vjerujem <trlj oci, trlj oci>!
Oni su to zaista napisali?!
Postoji li u RH ikakvo tijelom kojem se moze prijaviti lazno informiranje i obmana javnosti? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ixia je napisao/la: ›
5. postoji prava opasnost da njima ovlada seksualnost i da se sve prebrzo sroza
|
a kad je pravo vrijeme da se sve sroza? |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
1. kog jos briga za crkvu kao relevantnu moralnu liniju
2. kog jos briga za valentinovo |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
možda bi crkva trebala imati pokojeg savjetnika za istupanje u javnosti po pitanjima bilo čega što se tiče sexualnosti... ali nekog koji nije u celibatu i barem donekle zna o čemu govori... ovako ne prestaju ispadati smiješni... upropastit će i to malo ugleda što im je ostalo. |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Super članak! Ne čini mi se da bi ti "čistunci" trebali išta znati o seksu... a pričaju kao da puno znaju...
Uh, taj njihov Bog je stvarno neki šaljivdžija... daruje tjelesne užitke, pa daruje suzdržavanje od istih. Općenito, daruje užitke pa onda svaki hedonizam oštro osuđuje? Sve mi se čini da je tu došlo do nekog pokvarenog telefona. Ja baš mislim da se Bog smije tim jadnicima, a nama grešnima plješće. Hmm, hmm... možda je i voajer?
Još bih nadodala kako velika većina na faksu uopće ne gubi dragocjeno vrijeme.. zapravo, kako ne bi bezveze gubili vrijeme, djeca već u srednjoj školi počinju sa seksom. Pa i u osnovnoj. Za to se ne trebaju brinuti |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Nemoj molim te o Bogu.... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
možda bi crkva trebala imati pokojeg savjetnika za istupanje u javnosti po pitanjima bilo čega što se tiče sexualnosti... ali nekog koji nije u celibatu i barem donekle zna o čemu govori... ovako ne prestaju ispadati smiješni... upropastit će i to malo ugleda što im je ostalo.
|
a t A taj savjetnikbi nam mogao objasniti nesto o pedofiliji crkvenih dostojanstvenika,koji ne zale izgubljeno vrijeme ili smatraju da ako nekome ne ulazi u glavu moze u g,,,,u;bolje im je sutjeti i raditi ono sto se ocekuje od njih. |
|
|
|
|
|
gros
Ukupno postova: 22 Lokacija: tu...negdje... Spol: Muško
|
valentinovo bez seksa je ko salata bez ulja,,,, |
|
_________________ potpis |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
a sta je onda ocat? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Puuuuno seksa |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Ma dajte ljudi sexajte se kad god možete i hoćete...ajme što sam nepristojna... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|