Autor |
Poruka |
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Pozdrav svim Osjecanima,
Na privremenom radu sam u IBMu,ali nesto me nostalgija hvata za rodnim gradom pa sam samo htjela sve pozdraviti i bar ovako sudjelovati u svakodnevici Osijeka! |
|
|
|
|
|
Inuit
Ukupno postova: 47 Lokacija: Igloo Spol: Muško
|
Pozdrav i tebi i Čehinjama |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
pozdrav i tebi i pozdravi sve Čehe tamo.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Inuit je napisao/la: ›
Pozdrav i tebi i Čehinjama
|
..u isto vrijeme iste misli imamo.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
InternationalPony
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
kad se vračaš? šta si mi kupila |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
epona je napisao/la: ›
Pozdrav svim Osjecanima,
Na privremenom radu sam u IBMu,ali nesto me nostalgija hvata za rodnim gradom pa sam samo htjela sve pozdraviti i bar ovako sudjelovati u svakodnevici Osijeka!
|
Ehej, pozdrav i tebi... na koliko si otisla?! Privremeno ili "privremeno"? ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Otisla sam na 2 godine,ali vidjet cemo koliko cu ostati...
Dolazim povremeno,svakih 2/3 mjeseca zavisi od posla.
Kako je u gradu?
Ehej, pozdrav i tebi... na koliko si otisla?! Privremeno ili "privremeno"? ;-)
[/quote] |
|
|
|
|
|
Inuit
Ukupno postova: 47 Lokacija: Igloo Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
..u isto vrijeme iste misli imamo..
|
Mozda i sada isto mislimo ?
Isss.. sram te bilo
Epona, ajd navrati na 031 party ! On je taman svakih par mjeseci.
ps. donesi beherovke |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Eto pozdrav i iz Beca s privremenog rada...
|
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hejej ... kak si dobila taj posao ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ima li netko ovdje tko radi u Osijeku?! ;-)
Hebote, zadnjih 15 godina se Osijeku dogodio "brain drain" jednak onom kad je osjecko gradjanstvo bivalo "ukidano" zbog vjerovanja u "krivi" religiozni simbol...
Svakim odlaskom "kile mozga po dvi marke" Osijek postaje vecom i vecom mediokretenitetskom prcijom... Legosi, vratite se doma, skuvali smo vam los tchobos!
To je ono sto me rastuzuje... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Eeeee pozdrav iz Kube!
ja radila ovdje vec 5 godina i jako se zazelila moja domovina. Jako mi nedostajet que što ste najbolji i super ste mi.
Sad ide ja pusila jedna kubanska cigara pa cu vam javiti kako ste dobro? |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hebote, zadnjih 15 godina se Osijeku dogodio "brain drain" jednak onom kad je osjecko gradjanstvo bivalo "ukidano" zbog vjerovanja u "krivi" religiozni simbol...
Svakim odlaskom "kile mozga po dvi marke" Osijek postaje vecom i vecom mediokretenitetskom prcijom... Legosi, vratite se doma, skuvali smo vam los tchobos!
To je ono sto me rastuzuje... :-(
|
Ma evo me u Osijeku :)
Pa u pon opet nazad...
Kad budubolje place nece biti brain drain...
Koliko je samo ljudi sa mog faksa otislo u ZG.... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
|
Ja! Ja! Ja!
Leteci mungos je napisao/la: ›
|
Što očekivati od regije u kojoj se većina protivi ulasku u EU zbog... Hm, pa zapravo i ne znaju zašto. Ja samo znam da bih u EU mogao naći posao bez beda, prodati proizvod preko net-a kome god i koliko god želim, bez da me jebu govnarčine po nekakvim državnim uredima, koji tamo rade samo da ne bi povećali postotak nezaposlenosti za par desetaka posto, a o otvaranju firmi, potrazi za investitorima (ili venture capital fondovima) da i ne govorim. Radim lijep posao ovdje, imam pristojnu plaću (što već samo po sebi predstavlja uspjeh), ali to je sve. Nemam perspektive ovdje i nikakvi zeleni parkovi, Glavaši, Gotovine i Radijatori me neće nagnati na promjenu mišljenja dok se gore nabrojana sranja ne iskorijene. Uključujući Glavaše i Gotovine. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|