Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
" Hrvati su produkt Vatikana, nastali su od Srba Katolika."
"Hrvatska kao nacije nije nikada postojala"
|
o da o da o da
a što je najbolje, to ne misli samo on, nego je u to uvjerena cijela njihova nacija.
dobro, čak i da nije cijela - ali oni uvjereni u to su bome najglasniji. kako to uvijek i biva...
nevjerojatno.
Citat: ›
Njegovo zalaganje za Veliku Srbiju neprestaje.
|
super mi je. stari dida koji ne odustaje od svojih dječačkih snova... pa zar to nije divno?
Njegove rijeci zvuce tragikomicno,
|
u najmanju ruku...
pa još kad to izgovara s onom svojom govornom manom... totalno čarming
tko bi se na njega mogao ljutiti?
ajde... slatkica mamina... buci buci
nemaju veze sa povijesnim cinjenicama, no najgadnijea je stvar u tome sto je njegova Srpska Radikalna Stranka najjaca politicka stranka u Srbiji, a on,iako pred haskim sudom, njen predsjenik.
|
što reče ti - tragikomično.
Mozemo li mi na ovim prostorima, bilo to u Hrvatskoj ili Srbiji se ikada osloboditi ovakvih fosila.
|
mislim da ne.
dok god im je omogućen rasplod - kako sjemena, tako i extra ideja koje nemaju veze s mozgom.
I zanima me bas kroz koju to oni vremensku crvotocinu uspjevaju doci cak do 21. stoljeca.
|
odi tamo i vidjet ćeš da su oni daleko od 21. stoljeća.
tek su negdje u razdoblju oslobođenja od turaka, rekla bih po procjeni, onako od oka.
Mislim zanima me iz kojih je to on povijesnih izvora procitao.
|
baba mu je pričala.
I sto je najvaznije kako je s takvom svojm labavom doktrinom i ideologijom uspijo nagovorit narod na pobunu.
|
uvjerljiva baba - uvjerljiv unuk. geni su to.
Srbi u hrvatskoj su bili daleku u prespktivnijoj poziciji nego Srbi u Srbiji, barem sto se ekonomskog stanja tice.
|
e, ali to je bila SR hrvatska, a ne srbija.
odnosno republika u sklopu YU, a ne Velike Srbije.
kakva šteta...
Sto vise citam o ratovima na sto su se dogodili na ovim prostorima u zadnjem desetljecu , sve manje shvacam tu cijelu situaciju.
|
i sad reci da balkan nije najzanimljivija lokacija na planeti?
koliko god tu živio, koliko god to proučavao - neke stvari će uvijek ostati tajnovitije od atlantide, bermudskog trokuta i načina gradnje piramida - zajedno.
živio balkan.
Mnostvo nelogicnosti i sto je najgore losih vodja koji su napravili sranje na ovim prostorima. Njihove doktrine i ideologije su postavljene na jako slabim i neuvjerljivim temeljima.
|
a ne.
ovdje ću se složiti s D.
to nikako nisu (bili) loše vođe!
jer dok god uspijevaju složti i prodati ovakve i slične priče svojim ovcama (sad više ne govorim samo o srpskim vođama... ), oni su itekako uspješni.
pokazati će vrijeme ... za 100 i za 500 godina i dalje će se točno znati tko je bio tko. i što je govorio/radio
a i za 100 godina i dalje će se pričati iste priče.
jedni jedno, drugi drugo.
a to je šarm balkana, kako rekoh.
i svi smo mi šeherezade kanda.
ili ovce.