Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...dobila sam posao kao "administrative assistant" - civil zaposlen pri američkoj vojsci...u vojnoj bazi Irak/Afganistan... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...pa obzirom da izgleda da pameti baš i nemam, sreća će biti valjda dovoljna... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Sretno...
Nadam se da ti je posao takav da nema previse udaljavanja od baze, putovanja i slicno... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
semper fi |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hej... Ima i tamo Interneta... Hoćeš nam pisati? |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...dobila sam posao kao "administrative assistant" - civil zaposlen pri američkoj vojsci...u vojnoj bazi Irak/Afganistan...
|
Gud lak... sve najbolje uzivaj i nemoj se previse umarati... naljepi si malu hrvatsku zastvice na jedno rame i osjecku na drugo da ljudi vide iz koje si predivne drzave i jos ljepseg grada...
Nadam se da ces se javljati i obavjestavati nas o stanju u afganistanu...
Al ne mogu da te ne pitam kako si dosla do tog posla? I kad se ponovo vracas u Hrvatsku - Osijek? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
čestitke! |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Ja ti ne vjerujem. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
pa stvarno... internet!!!!! jel'... mislim... jedna od vaznih funkija tog interneta je jel' i ta da mozes biti u kontaktu s ljudima gdje god da si
cestitke := |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...tnx svima na čestitkama...Bazooka, odi na www.KBRjobs.com i tamo moraš ostaviti svoj CV i napisati na koja radna mjesta se želiš prijaviti, ali požuri jer je dosta već popunjeno...i to je jedini načini prijave...
...iz baze uopće niti ne smijem izlaziti, jer sam civil, što je zapravo dobro...kaže lik da u bazama živi između 20 i 50 000 ljudi i ima svu potrebnu infrastrukturu, teretane, barove i naravno Internet caffe... ...
...a najgore je što sam u par izgovorenih riječi dobila taj posao... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ne podnosim rastanke........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
cool! ja obožavam drastične promjene, na neki način ti čak i zavidim... svaka čast na odlučnosti! |
|
|
|
|
|
|
|