Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
cool! ja obožavam drastične promjene, na neki način ti čak i zavidim... svaka čast na odlučnosti!
|
Potpisujem...
@anakonda, mislim da postoje situacije i trenuci kada se neke stvari okrecu naglavce. Nadam se da ces iz svega izaci sretnija i ispunjenija.
I, ne zaboravimo, ti ides u vojnu bazu. Zena u vojnoj bazi je isto sto i muskarac u haremu impotentnog sultana. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...dobila sam posao kao "administrative assistant" - civil zaposlen pri američkoj vojsci...u vojnoj bazi Irak/Afganistan...
|
cestitam,mada je neobicno |
|
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hej... Ima i tamo Interneta... Hoćeš nam pisati?
|
heheheheh internet u vojnoj bazi,kontrolisan,prijatelju;ali svakako bi smo je htjeli cuti ponekad,sretno |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...tnx svima na čestitkama...Bazooka, odi na www.KBRjobs.com i tamo moraš ostaviti svoj CV i napisati na koja radna mjesta se želiš prijaviti, ali požuri jer je dosta već popunjeno...i to je jedini načini prijave...
|
Thnx na linku!
anakonda je napisao/la: ›
...a najgore je što sam u par izgovorenih riječi dobila taj posao...
|
Hm, gori im pod petama... Neka, bit' će još posla kad Iran dođe na red ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
cool! ja obožavam drastične promjene, na neki način ti čak i zavidim... svaka čast na odlučnosti!
|
Potpisujem...
@anakonda, mislim da postoje situacije i trenuci kada se neke stvari okrecu naglavce. Nadam se da ces iz svega izaci SRETNIJA I ISPUNJENIJA.
I, ne zaboravimo, ti ides u vojnu bazu. Zena u vojnoj bazi je isto sto i muskarac u haremu impotentnog sultana. ;-)
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...heh, hrabrost ili ludost, pitanje je sad... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...idem relativno brzo, početkom 3.mjeseca prvo u Houston na obuku od par tjedana, od tamo direkt na front... ...
...@bazooka, gori im pod petama samo za određene struke, vozače i FITovce uopće nisu primali, jer ih je već hrpa...ali električare, kraniste, administraciju itd. imaju kao manjak tamo...
...@leteći, imam taktiku: reći su svima da sam gej... ...(pa kad me u mraku dohvati neka debela krmačetina... ...) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Barem neces ostati trudna |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
anakonda
|
...dobra, dobra, Rajnus... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
btw, ogromna je razlika jeli baza u Afganistanu ili kak se piše Irak ili Iran ( uvijek me to muči). U Afgiću je još relativno ok na sjeveru ali dolje kod Paxistana je već vrlo vruće. O Iraque svi znaju da je rizik 500x veći nego u drugim misijama a to govori i dnevnica koja ovisno o poslu može biti od 120 do 500$, dok ti je u Afganistanu max150 $.
Puno sreće i drži se što dalje od amerićanskih vojnika i svega što je američko. |
|
|
|
|
|
cropitta Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prije puta pogledaj si filmiće: JUBA - SNIPER OF BAGDAD
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dqZJGZMmGQo[/youtube]
Sretno |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Prestrasno.... I to sve za jebenu vizu za "bolju" buducnost... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
anakonda
|
Rajnus je napisao/la: ›
Prestrasno.... I to sve za jebenu vizu za "bolju" buducnost...
|
...da, ali ako situacija tako nalaže, stisnem zube i pregrmim... |
|
|
|
|
|
|