Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Evo upravo odgledah jos jednu istragu i inspiriran sadrzajem zelim cuti vase misljenje o toj emisiji...
Kada gledam emisiju mislim si pa za sta si ginuli svi ljudi u Vukovaru, Slavoniji i opcenito cijeloj Hrvatskoj i zasto je bilo toliko patnje 90. - ih, kad sad svi kradu i varaju, dok nevini leze po zatvorima... Krvavo smo platili svoju domovinu u kojoj sada vlada korupcije, u kojoj ljudi s puno novaca rade sta oce, dok obicni ljudi ne mogu dokazati svoju nevinost...
Strasno... sramim se drzave za koju bi sve dao... |
Zadnja promjena: Sale car; 15.02.2007. 22:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
deral
Ukupno postova: 30 Lokacija: dolje Spol: Muško
|
sale ja taman htio napisat temu o tome, uzeo si mi ideju....bemti |
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Boleština koju izbjegavam!
btw.Sale imaš 1 kikiriki |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Sale car
|
kasnis... sta si i ti gledo istragu |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
deral
|
pošto sam i ja htio otvorit ovu temu.....
evo ovako, Robert Valdec je osoba koja bi mogla dobro najebat u životu zbog posla kojim se bavi....
-U kakvoj mi to državi živimo, da jedna "obicna" tv emisija preuzima ulogu policije, a što je najgore više se zauzima za prava ljudi i riješavanja događaja od policije. Pitam se kad bi mi se nešto dogodilo, koga bih prvo pozvao za pomoc, policiju?!?!?!? ili Istragu?!?!?!
Da pozovem ljude (policiju) koji ce mi samo reci: "cekajte, sad cemo vas spojiti sa nadleznim" ili Roberta Valdeca za kojeg su "mali" ljudi "najveci" ljudi, i koji ce odmah prihvatiti moj problem???
-Pitam se ko na kraju tu ima ulogu da iznese istinu na vidjelo |
|
|
Sale car
|
slazem se s tobom... to je strasno... vise se Robert zauzima za istinu nego ijedan sud u hrvatskoj ... drago mi je sto drzi tu emisiju da se vide pravi krivci i pravi zlocinci, a ne da se kukavicki skrivaju iza nevinih ljudi, ficukaju i gledaju u nebo dok drugi odsluzuju njihovu robiju...
slazem se da ima riskantan posao, ali stojim uz njega i ima moju potporu... samo nek se drzi i nek se ne da... pravi je on borac... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
deral
|
Sale car je napisao/la: ›
i ima moju potporu...
|
Sad ce moci mirnije spavat... |
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ma naša policija je shit...nekidan sam bila u jednom osječkom kafu gdje se puštaju cajke i likovi(od nekih 40godina) su se napili ko guzice...dok jedan od njih nije pustio thompsona i neki lik poludio(a taj nosi inače gun sa sobom) i počeo se prijetiti da će ga ubiti...i tak su se počeli svađati i kao šakama tući i jedan lik nazove policiju jer je vidio da će biti sranja...jooj kad su se počeli marisat glavama i gušit,meni srce stalo,sasrala se i rekla ja ode odavdje..i sutradan ja pitala šta je bilo i konobarica mi rekla da su se isprebijali na mrtvo skoro,da su čaše i stolice letjele po lokalu i da su nastavili onda vani jer ih je uspijela istjerat 2 sata nakon završetka radnog vremena a i ona skoro dobila batina..a policija?moš si mislit što je došla..........baš su idioti |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Sale car
|
deral je napisao/la: ›
Sale car je napisao/la: ›
i ima moju potporu...
|
Sad ce moci mirnije spavat...
|
fuck offf
legica_os je napisao/la: ›
ma naša policija je shit...nekidan sam bila u jednom osječkom kafu gdje se puštaju cajke i likovi(od nekih 40godina) su se napili ko guzice...dok jedan od njih nije pustio thompsona i neki lik poludio(a taj nosi inače gun sa sobom) i počeo se prijetiti da će ga ubiti...i tak su se počeli svađati i kao šakama tući i jedan lik nazove policiju jer je vidio da će biti sranja...jooj kad su se počeli marisat glavama i gušit,meni srce stalo,sasrala se i rekla ja ode odavdje..i sutradan ja pitala šta je bilo i konobarica mi rekla da su se isprebijali na mrtvo skoro,da su čaše i stolice letjele po lokalu i da su nastavili onda vani jer ih je uspijela istjerat 2 sata nakon završetka radnog vremena a i ona skoro dobila batina..a policija?moš si mislit što je došla..........baš su idioti
|
Svaka cast, ja bih ostao gledati...
A sto se murje tice... nista iznenađujuće... mene napuco jedan lik ( sa zaleđem od jos pet likova pored ) i ja zvao murju oni upisali i mene i njega i pokupili se i osli, a ja nek se snalazim kako znam... smece jedno murjanersko... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Pa da i ja dobijem batina??Jednom sam ostala pa nisam dobro prošla...iako sam žensko... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ha cuj to je rizik izlazenja na tako luksuzna mjesta |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
|