Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Opet sam pisao jedan post i pade mi napamet da napravim temu pod nazivom vjerovali ili ne....
Kad sam vec otvorio temu pa da i zapocnem....
Moj necak koji ima samo 10 godina, visok je 175 cm ( otprilike, to mjerim po sebi )i tezak oko 70 kg... znimljivo... zanima me sta ce biti s njim u pubertetu.... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...maaaaa, neeee vjerujeeeem... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Sale car
|
ti se to sprdas? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
deral
Ukupno postova: 30 Lokacija: dolje Spol: Muško
|
meni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne... |
|
|
Sale car
|
uuuuu kul |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...što ti je, Sale?...pa svi znamo da sam ja jedna vrlo ozbiljna osoba i da se gotovo nikad ne sprdam... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...što ti je, Sale?...pa svi znamo da sam ja jedna vrlo ozbiljna osoba i da se gotovo nikad ne sprdam... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
deral je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
|
kada su muški u pitanju nije teško za povjerovati |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
deral je napisao/la: ›
|
Kod mene to ponekad ide do 4 dana... Zimi nije zdravo često se kupati |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
deral je napisao/la: ›
|
Kod mene to ponekad ide do 4 dana... Zimi nije zdravo često se kupati
|
4 dana? no coments |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
to ti je tako, muški se kuplju i šišlju samo za veće blagdane i eventualno za ženidbu i tako neke događaje.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
puma
Ukupno postova: 37 Lokacija: Tu negdje... Spol: Žensko
|
Nevjerojatno...
Moj brat je visok preko 2 m i znam vrlo dobro što mu se događalo u pubertetu... Vjerojatno mu je bilo teško držati ravnotežu... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
to ti je tako, muški se kuplju i šišlju samo za veće blagdane i eventualno za ženidbu i tako neke događaje....
|
Hehehe, šišam se 4 puta godišnje (ono, svako godišnje doba - šišanje)... Naravno, ovakove teme se ne spominju real-life ženskoj ekipi, old-spice radi čuda |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Ja se ni ne moram ici sisati jer mi kosa otpada sama od sebe a sto se tice kupanja mislim da cure prednjace u tome a mozda cak i pretjeruju.
Ja se drzim jedino pranja nogu prije spavanja a kupanje ovisno o dobu godine naravno manje zimi nego ljeti. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
|
|