Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
SmokeY je napisao/la: ›
Ja se drzim jedino pranja nogu prije spavanja a kupanje ovisno o dobu godine naravno manje zimi nego ljeti.
|
Ma, ne treba prat' noge, samo one crne mucice izmedju prstiju izvadiš |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
to ti je tako, muški se kuplju i šišlju samo za veće blagdane i eventualno za ženidbu i tako neke događaje....
|
HA HA HA ja obavezno za valentinovo pa za uskrs brrrrrrrr voda grize hehehehehe |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
mont
|
ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak |
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
mont je napisao/la: ›
ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak
|
Jel ti imaš kakvih problema lega? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
mont
|
legica_os je napisao/la: ›
ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak
|
Jel ti imaš kakvih problema lega?
|
e znao sam da mi nitko nece vjerovati ali cim kupim kabal za mobitel/komp poslat cu vam snimku(druge dve mace se ne ponasaju tako!!!) ni mi nismo dosada tako nesto vidjeli |
|
|
|
|
legica_os
|
nisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Lucky Luke-= Don`t follow
Ukupno postova: 24 Lokacija: tu i tamo Spol: Muško
|
|
Jel ti imaš kakvih problema lega?
|
Parizer je skroz u redu samo neće da pije tablete |
|
_________________ Ne dirajte mi konja jer hoće da ugrize
Don`t follow me i ja sam zalutao |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu..
|
pa jel nije ovo topic vjerovali ili ne? |
|
|
|
|
|
legica_os
|
dobro dobro..ja sam kriva..ok..ok |
|
|
|
|
mont
|
nisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu..
|
a e tako mi pokojne babe ja mislio rubrika "vjerovali ili ne" i bio siguran da ces mi bar ti vjerovati,,,,e sad moram odplakat jednu,,,,chm, chm chmrc i ucit macku pentrat se po krovu |
|
|
|
|
|
mont
|
lufus je napisao/la: ›
|
pa jel nije ovo topic vjerovali ili ne?
|
Aha ok,,mozes ti i mackama prati noge ,,,ja cu tebi vjerovati,pa makar im oprala sve cetiri (moje imaju po cetiri) |
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
deral je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
|
kada su muški u pitanju nije teško za povjerovati
|
U životu sam se nagledao (čitaj: nasnifao) previše žena koje razbijaju dotični stereotip kao jaje maljem... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
dobro dobro..ja sam kriva..ok..ok
|
Pa normalno da jesi kako mozes napadati covjeka koji se vraca na temu nakon vas offtopicarenja ... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
Si siguran da to nije pas?! Jedino psi znaju biti tako tupavi... ;-)
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ma, ne treba prat' noge, samo one crne mucice izmedju prstiju izvadiš
|
Htio si reci - ostruzes... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
to je mačka u krizi identiteta ... morate ju razumjeti, jednostavno pokušava shvatiti i tuđa stajališta |
|
|
|
|
|
|
|