Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ništa bez Kohorte

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.02.2007. 19:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...OK, tko su onda freakovi koji se potpisuju u Kohortino ime posvuda po gradu?...ne govorim ovdje o smislenim grafitima, već o besmislenim uništavanjima svega i svačega, čisto eto tako - iz obijesti?

Ukupno postova: 2044
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.02.2007. 20:55 
Naslov:  Re: Ništa bez Kohorte

Šaranje nije počelo osnivanjem Kohorte, niti je Kohorta jedino što piše na unakaženim zidovima. Šaranje sigurno nije "organizirano", a nemoguće je kontrolirat svakog klinca. Na žalost ne moraš biti punoljetan da bi kupio sprej Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 21.02.2007. 20:55 

To su visokopozicionirani članovi upravnog vijeća Kohorte.

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 22.02.2007. 7:50 
Naslov:  

lufus je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Ne bi vjerovao, ali nekad ne tako davno Osijek je bio drugoligaš i ekipa je navijala za Hajduk, Dinamo, Partizan i Zvezdu. Naravno, ako se netko doselio iz neke druge republike, bilo je tu navijača Radničkog iz Niša, Veleža iz Mostara ili Vardara iz Skopja Smile

Ako nitko nije navijao za Osijek, tko je srušio rekord Maksimira u posjećenosti?

Ne kužim sad ovo.... u ono doba, kad je mene stari tu i tamo vodio na tekme, stadion je bio prazan... i još nije bilo one velike tribine na istoku, ona je sagrađena kasnije kad je Osijek postao prvoligaš.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
allein

Ukupno postova: 1542
Post Postano: 22.02.2007. 8:41 

lufus je napisao/la (Pogledaj post): ›
allein je napisao/la (Pogledaj post): ›
Siguran sam da je u toj grupi pijanih budala (pretpostavljam da su bili pijani, da su budale, siguran sam) bilo bar dva hard-core kohortaša po tvojoj mjeri.

Ako netko ruši spomenike po parkovima u gradu, taj je budala; nema veze s mojom sigurnošću ili ne. To je jednostavno tako. O tome nema rasprave.
Jesu li apsolutni svi do jednoga Kohortaša iz grada bili na putu iz St? Wink

Što na kraju ima veze s tvojom sigurnošću?

Da pojasnim ovo u svezi moje izjave gore:
1. pretpostavljam da su bića koja su srušili waldingera, bila pijana;
2. siguran sam da su osobe koje su srušili spomenik Waldingeru budale, svi do jednoga;
3. siguran sam da od ljudi koji su srušili Waldingera su bar dvojica Kohortaši. Ili se samo nazivaju Kohortašima, bez da su članovi kluba navijača ili 'visokopozicionirani članovi uprave vijeća'.
Jasno?

@Osječanin - zaboli me lijevi testis za ' za krađu svega i svačega, za postojanje kriminalaca, za korumpirane ljude u državnim službama, pedofiliju, rat, globalno zatopljenje, tonjenje venecije, dubrovačku banku, nezaposlenost, nizak vodostaj Drave...' Kad šetam gradom i vidim da nam se pretvara u išarani kupleraj, a od viđenih grafita (koji nagrđuju, a ne uljepšavaju, dakle, ne mislim na grafite tipa onog iza katedrale) njih se bar 70% odnosi na jednu navijačku udrugu, e onda mi je krivo. Onda skužim koliko je obijesnih i nekulturnih klinaca(?) u gradu, a svi (ili bar većina) se okuplja u udrugu u koju se može uperiti prstom. I normalno da činim to, kad članovi ili simpatizeri te udruge rade nešto što mi se ne sviđa. Meni se ne sviđa, a ostalima je izgleda svejedno, jebiga, izgleda da sam jedini. Ako prošetaš centrom Varaždina, nigdje nećeš naići natpis White stonesa, ali zato na par mjesta na 10 koraka od glavnog trga ti mogu pokazati grafite ponosnih kohortaša. To je kultura ili nekultura koju pokazujemo po drugim gradovima...U navijanje na stadionima ne diram, to radite kako želite i šta želite; ali vandaliziranje grada kod mene nikad neće proći.
Zadnji moj post ovdje, skidam bookmark vezan za ovu temu, ako bude još šta opanjkavanja, slobodno...

Post Postano: 22.02.2007. 9:25 
Naslov:  

allein je napisao/la: ›
zato na par mjesta na 10 koraka od glavnog trga ti mogu pokazati grafite ponosnih kohortaša. To je kultura ili nekultura koju pokazujemo po drugim gradovima

Ako zanemarimo ono kvazi domoljubno i religiozno ejakuliranje iza katedrale.... meni je onako simpatično što su Kohortaši napravili sa onim odvratnim sivim podvožnjakom na Trpimirovoj. Stare grafitima išarane zidove su obojali plavo bijelo, a ispod pruge su stavili grb grada i natpise u stilu "Naš grad, naša snaga".

Mada... volio bih znati (a oni ne bi voljeli da mi znamo) tko im daje pare za to što šaraju po gradu? Mogu li ja odabrati zid u gradu po vlastitom nahođenju i škrabati što mi padne na pamet? Evo, ja baš nisam neki fan polupismenih i preplaćenih trkača za loptom, ali volim Hendrixa i Malmsteena. Baš bi bilo supika da opizdim jedan grafit u zimskoj luci kraj onog "HHUBUO XD3" i da svi vide kakav je moj glazbeni ukus.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
anakonda

Post Postano: 22.02.2007. 9:28 
Naslov:  

...mislim da ovdje nema nitko ništa protiv smislenog oslikavanja grafitima...ali škrabanje je druga strana medalje...

Post Postano: 22.02.2007. 9:34 
Naslov:  

anakonda je napisao/la: ›
...mislim da ovdje nema nitko ništa protiv smislenog oslikavanja grafitima...ali škrabanje je druga strana medalje...

U svakom slučaju.... grafiti trebaju imati svoje primjereno mjesto, a ne da ih naseru tamo gdje im prstom pokaže investitor.

Osječanin
Post Postano: 22.02.2007. 9:50 
Naslov:  

zlusch je napisao/la (Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›

U svakom slučaju.... grafiti trebaju imati svoje primjereno mjesto, a ne da ih naseru tamo gdje im prstom pokaže investitor.

jebiga zluki, investitor je rekao šarajte ovdje i mi šaramo. partijska stega, prijatelju moj! nema zajebancije! tito partija, omladina armija!

anakonda

Post Postano: 22.02.2007. 9:52 
Naslov:  

...to smo shvatili...

Post Postano: 22.02.2007. 10:19 
Naslov:  

da si svakom loncu poklopac? osijek031.com smile

lufus
Post Postano: 22.02.2007. 11:49 
Naslov:  

zlusch je napisao/la: ›
Ne bi vjerovao, ali nekad ne tako davno Osijek je bio drugoligaš i ekipa je navijala za Hajduk, Dinamo, Partizan i Zvezdu. Naravno, ako se netko doselio iz neke druge republike, bilo je tu navijača Radničkog iz Niša, Veleža iz Mostara ili Vardara iz Skopja Smile

Ako nitko nije navijao za Osijek, tko je srušio rekord Maksimira u posjećenosti?

Ne kužim sad ovo.... u ono doba, kad je mene stari tu i tamo vodio na tekme, stadion je bio prazan... i još nije bilo one velike tribine na istoku, ona je sagrađena kasnije kad je Osijek postao prvoligaš.

Pitaj onda starog za utakmicu Zagreb-Osijek, kvalifikacije za prvu ligu. Na žalost ne mogu naći sliku.

lufus
Post Postano: 22.02.2007. 11:53 
Naslov:  

Mogu li ja odabrati zid u gradu po vlastitom nahođenju i škrabati što mi padne na pamet? Evo, ja baš nisam neki fan polupismenih i preplaćenih trkača za loptom, ali volim Hendrixa i Malmsteena. Baš bi bilo supika da opizdim jedan grafit u zimskoj luci kraj onog "HHUBUO XD3" i da svi vide kakav je moj glazbeni ukus.

Opizdi, u gradu ima odličnih grafita koji nemaju veze s Kohortom.

lufus
Post Postano: 22.02.2007. 12:05 

3. siguran sam da od ljudi koji su srušili Waldingera su bar dvojica Kohortaši. Ili se samo nazivaju Kohortašima, bez da su članovi kluba navijača ili 'visokopozicionirani članovi uprave vijeća'.

ti si izgleda bio s njima jer ne znam čemu drugom pripisati tu "sigurnost"

@Osječanin - zaboli me lijevi testis za ' za krađu svega i svačega, za postojanje kriminalaca, za korumpirane ljude u državnim službama, pedofiliju, rat, globalno zatopljenje, tonjenje venecije, dubrovačku banku, nezaposlenost, nizak vodostaj Drave...' Kad šetam gradom i vidim da nam se pretvara u išarani kupleraj, a od viđenih grafita (koji nagrđuju, a ne uljepšavaju, dakle, ne mislim na grafite tipa onog iza katedrale) njih se bar 70% odnosi na jednu navijačku udrugu, e onda mi je krivo. Onda skužim koliko je obijesnih i nekulturnih klinaca(?) u gradu, a svi (ili bar većina) se okuplja u udrugu u koju se može uperiti prstom. I normalno da činim to, kad članovi ili simpatizeri te udruge rade nešto što mi se ne sviđa. Meni se ne sviđa, a ostalima je izgleda svejedno, jebiga, izgleda da sam jedini. Ako prošetaš centrom Varaždina, nigdje nećeš naići natpis White stonesa, ali zato na par mjesta na 10 koraka od glavnog trga ti mogu pokazati grafite ponosnih kohortaša. To je kultura ili nekultura koju pokazujemo po drugim gradovima...U navijanje na stadionima ne diram, to radite kako želite i šta želite; ali vandaliziranje grada kod mene nikad neće proći.
Zadnji moj post ovdje, skidam bookmark vezan za ovu temu, ako bude još šta opanjkavanja, slobodno...
da, da, osijek je jedini grad u hrvatskoj koji ima problem sa šaranjem po fasadama.

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 22.02.2007. 12:08 
Naslov:  

da, da, osijek je jedini grad u hrvatskoj koji ima problem sa šaranjem po fasadama.

pa, to je zato što ima kohortaša diljem hrvatske! Very Happy

Skoči u forum: