Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Osječanin je napisao/la: ›
da si svakom loncu poklopac?
|
...ne, više kao vox populi...samo ti to teško možeš shvatiti, obzirom da vidim da si ostao u nekim prošlim sistemima...
...uostalom, veći dio mojih osječkih prijatelja su Kohortaši, oni pravi - ne neki nedoprcani klinci sa sprejom u rukama, nego sa zdravim navijačkim stavom...osobe koje su kao ekipa proputovali cijelu Rvacku prateći svoj nogometni klub...i njihovo mišljenje se, dragi sugrađanine, ne razlikuje bash previše od ovog mog...dapache, jedan od njih je i nastradao od ruke jednog takvog sprejaša bez pameti i odgoja...
...prema tome, ovaj poklopac ipak zna što priča... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da si svakom loncu poklopac?
|
...ne, više kao vox populi...samo ti to teško možeš shvatiti, obzirom da vidim da si ostao u nekim prošlim sistemima...
...uostalom, veći dio mojih osječkih prijatelja su Kohortaši, oni pravi - ne neki nedoprcani klinci sa sprejom u rukama, nego sa zdravim navijačkim stavom...osobe koje su kao ekipa proputovali cijelu Rvacku prateći svoj nogometni klub...i njihovo mišljenje se, dragi sugrađanine, ne razlikuje bash previše od ovog mog...dapache, jedan od njih je i nastradao od ruke jednog takvog sprejaša bez pameti i odgoja...
...prema tome, ovaj poklopac ipak zna što priča...
|
ajde! ti poznaš prave kohortaše? kao što rekoh, svakom loncu poklopac! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebiga zluki, investitor je rekao šarajte ovdje i mi šaramo. partijska stega, prijatelju moj! nema zajebancije! tito partija, omladina armija!
|
Pa ti si trebao sa svoje 33 godine već doći do pozicije predradnika, odnosno, pokazivača prstom... a ti još šaraš po pročeljima... c c c
|
e zajebo si se prijatelju! ja javljam ako ide milicija! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
lufus je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Mogu li ja odabrati zid u gradu po vlastitom nahođenju i škrabati što mi padne na pamet? Evo, ja baš nisam neki fan polupismenih i preplaćenih trkača za loptom, ali volim Hendrixa i Malmsteena. Baš bi bilo supika da opizdim jedan grafit u zimskoj luci kraj onog "HHUBUO XD3" i da svi vide kakav je moj glazbeni ukus.
|
Opizdi, u gradu ima odličnih grafita koji nemaju veze s Kohortom.
|
Nema zime... bila bi super fora na zgradu Županije nakeljiti jedan JuBiTo logotip. BTW, kome da se obratim za sprejeve? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
Pa ti si trebao sa svoje 33 godine već doći do pozicije predradnika, odnosno, pokazivača prstom... a ti još šaraš po pročeljima... c c c
|
e zajebo si se prijatelju! ja javljam ako ide milicija!
|
Pošteno! |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
obrati se skladištaru u Županiji. ako nema, ima u skladištu hdssb-a ! |
|
|
|
|
|
|
|
e zajebo si se prijatelju! ja javljam ako ide milicija!
|
Pošteno!
|
jebiga, unaprijeđen sam nakon što sam vodio napad na spomenik. znaš kako je, i mi u kohorti cijenimo poduzetni duh. napredak je neminovan! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
[/quote]
ajde! ti poznaš prave kohortaše? kao što rekoh, svakom loncu poklopac!
[/quote]
...kad više nemaš argumenata za diskusiju, ponavljaš se??? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
iz perspektive pasivnog promatrača u ovom topicu, za oko mi je zapela jedna zakonitost..
osječanin je otvorio ovu temu iz jednog prilično pozitivnog stava, na što je većina ljudi reagirala nekom vrstom pljuvanja i napada (i inače usmjerenih prema toj skupini ljudi). čovjek ni u jednom trenutku nije uvrijedio apsolutno nikoga, unatoč svim napadima i vrijeđanju upućenim u njegovom smjeru... koliko nas bi reagiralo tako u jednakoj situaciji? ja prva znam da ne bih i poklala bi se sa svima ovdje davnih dana
ako malo objektivnije pogledamo, možda su njegov stav i reakcije dovoljni za minijaturni pomak protiv predrasuda koje vladaju, a u smjeru shvaćanja kako nisu baš svi navijači divljaci, probisvjeti i štetočine... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...OK - posipam se pepelom, ali i dalje ostajem pri svojim stajalištima o balavurdiji koja najvećim dijelom i stvara predrasude o Kohorti kao takvoj... |
|
|
|
|
|
obrati se skladištaru u Županiji. ako nema, ima u skladištu hdssb-a !
|
Šta ti je to hsdshb? Nekakva služba bezbednosti?
|
To ti je firma koja ima veleprodaju i maloprodaju auto-lakova. Ako si član Kohorte, imaš popust 80% na njihov široki asortiman! |
|
|
|
|
|
|
|