Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
loona, ovo je bio stereo - attack |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
loona, ovo je bio stereo - attack
|
zajedno smo jači.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Loona
|
zlusch je napisao/la: ›
|
Nemoj da moram biti previše slikovit u opisu onoga što bi se *doista* zvalo stereo-attack
|
eto njega odma sa mislima.. tc-tc-tc.. |
|
|
|
|
zlusch
|
Loona je napisao/la: ›
|
Nemoj da moram biti previše slikovit u opisu onoga što bi se *doista* zvalo stereo-attack
|
eto njega odma sa mislima.. tc-tc-tc..
|
Ja sam samo napisao ono što si ti pomislila kada si to pročitala, a MačkiKloi sinulo tek kad je stisnula na Pošalji |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Loona
|
prebrzo pišemo.. vidi se da je petak, pred kraj radnoga vremena... |
|
|
|
|
Loona
|
Aha!! znala sam! Znači, ipak sve ono što si nabrojao žensko treba imati i raditi inače ne bi bilo poželjno žensko.. Right?
Priznaj već jednom!! |
|
|
|
|
zlusch
|
Loona je napisao/la: ›
Aha!! znala sam! Znači, ipak sve ono što si nabrojao žensko treba imati i raditi inače ne bi bilo poželjno žensko.. Right?
Priznaj već jednom!!
|
Osobno preferiram samo depilaciju od trepavica do stopala... i trunkicu rada na svom tijelu. Ostalo je apsolutno relativno
Zadovolj(e)na odgovorom? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Eh da se i ja pridružim ženskim snagama.... Još bi samo trebao definirati što podrazumijevaš "trunkicu rada na svom tijelu"... Neke se stvari baš i ne mogu korigirati vježbanjem... a ako po tim pojmom smatraš i estetsku kirurgiju, onda je to već druga priča! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Pod tim sam mislio da ima neke ženske fizičke atibute, a ne da počne ličiti na Michelinovu maskotu
|
E... to ti je pravi stereo-attack. Kad ti sjedne na lice ne cujes niti dvije linije a gdje DTS 5.1... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
zlusch
|
fatcat je napisao/la: ›
Pod tim sam mislio da ima neke ženske fizičke atibute, a ne da počne ličiti na Michelinovu maskotu
|
E... to ti je pravi stereo-attack. Kad ti sjedne na lice ne cujes niti dvije linije a gdje DTS 5.1...
|
Ne.. ovo ne želim vizualizirati... |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Ne.. ovo ne želim vizualizirati...
|
Dzizus... evo nas u offtopic, bez kave...
Ozbiljno... iz osobnog iskustva takve (michelinove maskote) se malo potrude i uzivaju svaki moment. Vecinom su bolje nego ljepotice koje misle ako im stavis srecka u supu da si kao... osvojio cilj svoga zivota.
Ajde sad majstore, budi i humanitarac...
P.S. Upozorenje - tezak rad! Za manjinu iseljenika (sa naseg plavog mora) preporucio bih prvo consultaciju osobnog lijecnika. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
|