Autor |
Poruka |
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
nije mi jasno, moguce da traze studente psihologije, socijalne pedagogije ili socijalnog rada onda....
stvarno bez veze, za lezerno druzenje s klincem par puta tjedno definitivno ne treba ne znam ti ja kakvo poznavanje razvojne psihologije ili ne znamti ja cega...bas bez veze.
nego, probaj Brezu oni isto imaju mlade ljude u skrbi i razne druge aktivnosti u koje bi se mogla ukljuciti |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
l.l. je napisao/la: ›
a gdje volontirat? ovih dana sam trazila i nist nisam nasla u osijeku
|
mozes volontirati u starackim domovima ili s onima retardiranima i tako,svugdje |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...vidim, @zlusch, da si iskustven u ovome... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...čudi me da dječji domovi ne trebaju volontere...u zg u svakom domu jednostavno vape za volonterima, baš po sistemu dolaska na vikende u obitelji, odlaska izvan doma i sličnim aktivnosti i volontira dosta ljudi...
...@caroline, moj stav prema čoporu djece u socijalno ugroženim obiteljima dolazi upravo iz iskustva u radu s takvom djecom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...navodno iskustvo?...samo čitam između redova... ...a na Zekinom sastanku zaključismo da se odnekud znamo, nije li?????... |
|
|
|
|
zlusch
|
anakonda je napisao/la: ›
...navodno iskustvo?...samo čitam između redova... ...a na Zekinom sastanku zaključismo da se odnekud znamo, nije li?????...
|
Auh, pa zar samo ja imam pamćenje kao slon kada znam otkuda i preko koga te znam.... čak se sjećam i one visoke cure što je došla s motoristima, a s kojom si se i ti svojevremeno družila. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
anakonda
|
...bravo...samo, ono što ja prizivam u sjećanje je razgovor oko toga...ali detalje otkud i preko koga se znamo...eh, to je tekila odnijela sa sobom... |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...eh, sad si se malo prešao...prvo: mrzim viceve i vrlo rijetko otkidam na njih... ...drugo, rekoh da ne pamtim detalje, glavninu da... |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...predajem se... ... |
|
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ne vjerujem da traze nekakve studente, cudno mi je da su tak zatvoreni za javnost |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
|