Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Ne znam kako u Australiji ali kod nas najlonki dokoljenki ima koliko oćeš..
Sve one mrežaste i šarene čarape što vire ispod 3/4 hlača su naravno dokljenice.. a što ste mislili?? Da su hula-hopke...
|
Carape su jedno a najlonske dokoljenke drugo. I think...
Carape recimo u patikama ili lezernim cipelama su OK. Najlonke u skladu formalne obuce i odjece su OK, ali ne dokoljenke. Hula hopke nose pljackasi banke, na glavi... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pa i pričali smo u početku o malim šarenim čarapicama koje mogu biti sexi.. i sad smo se na kraju našli na dokoljenkama koje nikako nisu sexi i potrebno ih je skinuti odmah s hlačam... uf.. total misunedrstanding... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa i pričali smo u početku o malim šarenim čarapicama koje mogu biti sexi.. i sad smo se na kraju našli na dokoljenkama koje nikako nisu sexi i potrebno ih je skinuti odmah s hlačam... uf.. total misunedrstanding...
|
da nastavimo temu sa skidanjem, nevažno čega...? |
|
|
|
|
|
fish Ukupno postova: 13 Lokacija: grad na dravi Spol: Žensko
|
ahahaha baš sam se fino nasmijala na ovo |
|
_________________ ...He had tattoos up and down his arm
There's nothing more dangerous than a boy with charm
He's a one stop shop, makes my panties drop...
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
a jadan muški dio publike...
baš su ostali uvrijeđeni..kao da si ih dirnula u bolnu točku, gemi pa su te odmah nazvali feministicom, naravno isfrustiranom i nezadovoljenom..
ma, ne brinite se, muškići, praksa čini čuda
možda još i bude nešto od vas |
|
|
|
|
|
game
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Slazem se da zenama nije mjesto u kuhinji... naime, vecina zena kuha losije od muskaraca...
Mozda kuhaju efikasnije i s vrecom krumpira mogu hraniti pola sela cijelu zimu, ali kuhaju losije...
Cekam neku da me razuvjeri... ;-)
P.S. Mama, ti se ne brojis, ti znas peci kolace...
|
haha...kako volim kad netko pobije samoga sebe
mamin sinčić, hehe
takve naj volim
|
|
|
|
|
|
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... a ti bokca pa što vi volite ? neznam ja čini se meni da če večina dečki ostati djevci .... uništila si sve muške pohotne želje.. |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
kišni čovjek je napisao/la: ›
... a ti bokca pa što vi volite ? neznam ja čini se meni da če večina dečki ostati djevci .... uništila si sve muške pohotne želje..
|
A ti si djevac?? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
.... i što da jesam ? negirao nisam pa si sad mislite ... ako vas to toliko zanima ... |
|
|
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
zamislite gemi kako lezi i zapisuje, a maratonac na pola puta
30., 31., 32., 33., ... 39., 40. - koliko je ono dug maraton:)
no, dosta sale, gemi svaka cast na postu, potrudila si se-
nekad se i mi muski uhvatimo u tim trenucima "kako to i na koji nacina radimo" - sve ovo nabrojano s gemine strane (uz iznimke koje su neminovne od partnera do partnera) osnovni je dio sexa bez kojeg ja ni ne zapocinjem sex.
mislim ipak da je najpotrebnije "slusati" kako partnerica "dise", a nekad i stvarno kako dise. ritam, poza i mjesto je nesto sto odreduje trenutak i osjecaj izmedu partnera i "napaljenost" u nama.
no, obozavam kad osjetim da je zena pored mene jednostavnoscu pokreta, trenutka u vrhunskom uzitku i mislim da je to onda jedan od najljepsih prizor koji muskarac moze dozivjeti u sexu - zenino tijelo ispred muskarca (sve dimenzije:)) -nakon toga sve je "nebitno"
sto se tice carapa AJMEEEEE--gubimo se u tim trenucima spoznaje i videnja, pozelimo svasta sam ne bit tam, dokoljenice UZASSSS - to je kao genocid. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Probaj ti zeni, koja se posebno priprema za prilike kad te moze vidjeti, reci da lose pece kolace ili kuha. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
game
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Probaj ti zeni, koja se posebno priprema za prilike kad te moze vidjeti, reci da lose pece kolace ili kuha.
|
ha, blago tebi...
pa ti i ako oženiš neku koja ne zna kuhat, samo napravi kuću blizu mamice i nemaš brige cijeli život |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
game je napisao/la: ›
ha, blago tebi...
pa ti i ako oženiš neku koja ne zna kuhat, samo napravi kuću blizu mamice i nemaš brige cijeli život
|
Rekao sam da mama pece dobro kolace. Zapravo, mama odlicno i kuha, ali za ljudske pojmove i ljudsku hranu.
Mungosko nepce je naviklo na delicije iz vlastite rezije. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Od svih navedenih točaka,neznam koju bih prije potpisala.
Odlično posloženo Gemi!
40. me se najviše dojmila...
Zahvala! |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
|