Autor |
Poruka |
deral
Ukupno postova: 30 Lokacija: dolje Spol: Muško
|
Jel mi neko može pomoc i reci gdje bih moga skinuti pjesmu od Giuliana- pismom te ljubi milijun mandolina, ili bar na nekoj web stranici je poslušat???? hvala |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
deral je napisao/la: ›
Jel mi neko može pomoc i reci gdje bih moga skinuti pjesmu od Giuliana- pismom te ljubi milijun mandolina, ili bar na nekoj web stranici je poslušat???? hvala
|
NE! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ne vjerujem da ćeš uopće moći skinuti jer to je pjesma za doru 2007... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
haha, bas je Dora nesto, probaj na DC++ koji obiluje domaćima uratcima |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
To ti je neki mesar iz Đurđenovca. Postao legenda zbog nevjerojatne brzine pretvaranja neobrađenog mesa u kobasice... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEY0Fqa226M[/youtube]
Evo ti pjesma od Giuliana
P.S. Naziv topica ti je ko da umireš.... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
|
|