Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti/2007_02_28_harlem_globetrotters_2.jpg) Najpoznatija košarkaška ekipa na svijetu, specijalizirana za spektakularne akrobacije i duhovite skečeve, The Harlem Globetrotters početkom travnja ( ::vidi Najave 031::) nastupit će u dvorani Zrinjevac u Osijeku. Na ideju angažiranja ove neobične putujuće družine, koja dulje od 80 godina bez daha ostavlja gledatelje diljem svijeta, došli su osječki gradonačelnik Anto Đapić i župan Osječko-baranjske županije Krešimir Bubalo.
-To će biti velik događaj za Osijek, a kako smo i ja i Bubalo veliki košarkaški zaljubljenici odlučili smo se angažirati Globetrotterse. Vjerujem da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da će se svi odlično zabaviti - rekao je Anto Đapić.
Harlemovci su dosad nastupili u 118 država i odigrali više od 25 tisuća ekshibicijskih utakmica. Njihova povijest počinje 1927. kada je Abe Saperstein okupio nekoliko zaljubljenika u košarku i započeo ‘priču’ o momčadi koja je neprestano na svjetskoj turneji.
Njihov nastup je prepun duhovitih skečeva i vratolomnih akrobacija. Nakon što su posjetili Vatikan, njihovim počasnim članom postao je i Papa Ivan Pavao II, a isto su učinili i Henry Kissinger, Nelson Mandela i mnoge druge istaknute ličnosti.
Autor: T.N./ Jutarnji.hr
Ulaznice se mogu kupiti na Gradskom radiju, cijena - 50kn. |
Zadnja promjena: Leon; 28.02.2007. 19:02; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
![](images/spacer.gif) |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Karte! Karte! Gdje se mogu rezervirati karte?!? |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ulaznice se mogu kupiti na Gradskom radiju, cijena - 50kn. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
![](images/spacer.gif) |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pih, s 50 eura na 50 kuna. Pa tko ne voli živjeti u Osijeku?? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
![](images/spacer.gif) |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Hm, pa eto nove ideje za portal kojemu je misija trajno osmišljavanje, razvoj i implementacija interaktivnih servisa i sadržaja koji povećavaju socijalnu isprepletenost i informiranost građana Osijeka. Leone? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
![](images/spacer.gif) |
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Odlično...
A ovako je to bilo ranije...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B-Y1y6QOE6M[/youtube] |
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
![](images/spacer.gif) |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Pošto su Đapić i Bubalo veliki košarkaški zaljubljenici možda Bubalo nagovori Đapiča da Osječanima pokaže neku spektakularnu akrobaciju ili duhoviti skeč??!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...dovoljno smo vidjeli Đapića u košarkaškom dresu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...xexexe, lik s kišobranom mi je najjači... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
...dovoljno smo vidjeli Đapića u košarkaškom dresu...
|
možda đapić postane počasni globetrotter
(jebiga, nema nikakog smajlića za basket, pa sam stavio gusara.. arrr) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
|
...sigurno je da pripada u kategoriju "duhovitih skečeva"... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
luda
Ukupno postova: 28 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ludilllllllllllllllllooooo.ne da idem vać idem.bar nešto zanimljivo u gradu.odmah danas grem kupiti ulaznice.super.... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
duje
Ukupno postova: 348 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
potpisujem dolazak
ajmo urednici nagradna igra .....cekamo vas |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|