Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Zasto cekati godinu dana...sto se mene tice, moze i ranije.
|
znamo, ali ovisi malo i o Ryaniairu....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Ej narode, ne znam kako je vama al ja ne mogu dočekat.... |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
bili
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
Bila bi još bolja fora da bude linija do Koelna ili Stuttgarta.. a od tamo se može u bilo koji kutak Europe... eeeeee....
|
Čel ček, pa imaš i iz Londona dalje veza kolko oš?!
Ček t sajt! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
|
Nije ni Köln-Bonn za bacanje! Moš letat dalje kud god oš. |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Brada Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i vi stvarno mislite da ce to biti tako kao sto pise? dovoljno puta smo se uvjerili da kad se odredi neki rok za bilo sto on bude probijen, pa makar za par dana. i ja se veselim ovome, ali zivi bili pa vidjeli. |
|
|
|
|
|
|
Molim te, nemoj mi oduzimati Nadu!! Ona mi je jedina još ostala. |
|
|
|
|
mia-mjau
Ukupno postova: 13 Lokacija: ravnica do kud pogled seže Spol: Žensko
|
fala nebesima više da su se dozvali pameti... sad još samo da realiziraju |
|
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
Jao što svi lete, pa to je čudo jedno.
HŽ će izgraditi brzu željeznicu do Klise, uskoro ćemo graditi pomoćne aerodrom "Gaboš International", a gradonačelnik najavljuje osnivanje klastera aeroprijevoznika.
Ja ću bit na mješalici, na vodi nek bude Danica... A onda kad napravimo još noviji i savremeniji aerodrom, predlažem da prvi nekamo odleti velevažni gradonačelnik, s neizostavnim tamburašima u kokpitu.
Ako se posao bude razvijao prema planu, za 15 do 20 godina izgradit ćemo i svemirski centar "Cigandola" u Josipovcu.
Osijek će postati važno tranzitno središte za sve putnike koji putuju na Mjesec, Saturn i u p!BEEP!zdu materinu...
Airbus zatvara pogone u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu i sve skupa će, za godinu, dvije - preseliti u Osijek, Kragujevac i Mostar.
Uskoro će svaki Osječanin imati svoj privatni mlažnjak, a svi poljoprivrednici prijeći na mlazni pogon poljoprivrednih strojeva. Mlazni kombajn Zmaj. |
|
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
HŽ će izgraditi brzu željeznicu do Klise, uskoro ćemo graditi pomoćne aerodrom "Gaboš International", a gradonačelnik najavljuje osnivanje klastera aeroprijevoznika.
Ja ću bit na mješalici, na vodi nek bude Danica... A onda kad napravimo još noviji i savremeniji aerodrom, predlažem da prvi nekamo odleti velevažni gradonačelnik, s neizostavnim tamburašima u kokpitu.
Ako se posao bude razvijao prema planu, za 15 do 20 godina izgradit ćemo i svemirski centar "Cigandola" u Josipovcu.
Osijek će postati važno tranzitno središte za sve putnike koji putuju na Mjesec, Saturn i u p!BEEP!zdu materinu...
Airbus zatvara pogone u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu i sve skupa će, za godinu, dvije - preseliti u Osijek, Kragujevac i Mostar.
Uskoro će svaki Osječanin imati svoj privatni mlažnjak, a svi poljoprivrednici prijeći na mlazni pogon poljoprivrednih strojeva. Mlazni kombajn Zmaj.
|
Kaj? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Hehehehe, ja ipak više volim Đuru... Hydroliner, molit ću lijepo , sa nastavkom sa kuruze i suncokret!
Kakogod, svi se nešt uzjebali oko tog Londona... Ne znam, ja bih rado vidio jeftine linije za Makedoniju i Bugarsku. Pa ići na more. U Bugarsku, mašala jeftino... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
e, za ovaj prijedlog imaš kikirikce.... hoću ja na Ohridsko jezero, a nemam ništa protiv Bugarske...
isplativost je relativan pojam. nekada prvo treba malo "pogurati" a naša država ionako subvencionira svašta, pa što ne bi malo letove. najbolje kad Zagrepčani imaju jeftine letove za morske destinacije, a mi jednom tjedno po tzv. "normalnim" cijenama a vremenski tempirano da na moru budeš 5 a ne 7 dana. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
Osijek će postati važno tranzitno središte za sve putnike koji putuju na Mjesec, Saturn i u p!BEEP!zdu materinu... ako se netko odluci ici na sunce preporucujem da leti i sleti nocu manje je toplo
Uskoro će svaki Osječanin imati svoj privatni mlažnjak, a svi poljoprivrednici prijeći na mlazni pogon poljoprivrednih strojeva. Mlazni kombajn Zmaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|