Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
evo, bio sam u toj pivnici veceras....atmosfera stvarno nije loša, otic tamo i namazat se, dušu dalo, ma da je krigla ponestalo.....ali....progledat cemo kroz prste ....... dođem tamo...i....kad ono sale car...(a gdje bi drugo i bio on), malo je teturo ( bolje receno "lebdio")....nažalost nisam moga biti dugo u pivnici i cavrljat sa saletom jer je sa mnom bio bratić, koji smatra da je to mjesto "rupa", e pa rođo, ti si "rupa".... i nisam mogao popiti pivo sa saletom jer sam kao i obicno ja morao voziti i bio sam na coca-coli... zato, jebiga sale, sorry što sam morao brzo otić, drugi puta cemo zarakijat.............. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ma nema beda... ja dok sam docekao ono pivo skoro dehidrirao pa sam uzeo od jednog lika...
Meni je bilo OK samo sto prekratko traje... Da traje barem do nekih tri, cetiri onda bi bilo odlicno... al OK... e da i danas su nesto konobari zastekali... cekao sam jebeno pivo 45 minuta...
Nije bitno daniel sto nisi mogao piti... ja sam jucer i za tebe popio... danas ne racunam posto nisam dosta ni za sebe popio, a kamoli jos za tebe...
U svakom slucaju.... dodite u pivnicu... atmosfera je odlicna .... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
Proslu subotu su naplacivali ulaz 15 kn, da li je to bilo samo tu subotu ili je to za stalno, mislim ono, naplacivat ulaz u pivnicu, ej |
|
|
daniel-202
|
Nekvinda je napisao/la: ›
Proslu subotu su naplacivali ulaz 15 kn, da li je to bilo samo tu subotu ili je to za stalno, mislim ono, naplacivat ulaz u pivnicu, ej
|
U soundu se placa ulaz 15 kn, a da bi došao u pivnicu moraš uci u sound i onda tamo ispod plesnog podija imaju stepenice za dolje.....što znaci da kako god, moraš platit 15 kn.........glupost |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
jel netko vodi statistiku koliko se puta sale napio u zadnja 3 mjeseca? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...previshe i statističare... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Nekvinda je napisao/la: ›
Proslu subotu su naplacivali ulaz 15 kn, da li je to bilo samo tu subotu ili je to za stalno, mislim ono, naplacivat ulaz u pivnicu, ej
|
U soundu se placa ulaz 15 kn, a da bi došao u pivnicu moraš uci u sound i onda tamo ispod plesnog podija imaju stepenice za dolje.....što znaci da kako god, moraš platit 15 kn.........glupost
|
to samo pacijent kao musa može smisliti... |
|
|
|
|
|
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hehehe zato je tako i bilo puno ljudi u subotu |
|
|
|
|
|
daniel-202
|
euchrid je napisao/la: ›
jel netko vodi statistiku koliko se puta sale napio u zadnja 3 mjeseca?
|
prošli mjesec (veljaca) je imao 28 dana, pretprošli ( sijecanj) 31, a prosinac prošle godine isto 31 dan....što znaci da je sale u zadnja 3 mjeseca bio pijan 90 puta..... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ajme i onda meni kažu da sam pijandura......moram ekipi reći da postoji veća pijandura od mene(napokon više nisam obilježena )
sale care
evo malo kikacha u pivo |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
daniel-202
|
zlusch je napisao/la: ›
Sale car je napisao/la: ›
Kazem vam u subotu je ludnica... od sada ko me treba ja sam tamo svaku subotu....
|
Jel piči ćirilica ili ima dobar izbor piva?
|
ne piči ćirilica.....vecina tamburice.......a što se tice izbora piva....mislim samo da imaju tocenog i to osjeckog....ništa više |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Sale car je napisao/la: ›
Kazem vam u subotu je ludnica... od sada ko me treba ja sam tamo svaku subotu....
|
Jel piči ćirilica ili ima dobar izbor piva?
|
ne piči ćirilica.....vecina tamburice.......a što se tice izbora piva....mislim samo da imaju tocenog i to osjeckog....ništa više
|
I to sve za samo 15 čuna... di ćeš bolje... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
to pokriva samo upad, a pivkan je 8 dodatnih, znaci pivo za 24 kune, di ces bolje |
|
|
|
|