Autor |
Poruka |
mHNS
|
Pozdrav!
Mladi HNS-a od ujedinjenja s Librom su postali jedna od najaktivnojih mladeži političkih stranaka u našoj županiji, pa ako vas zanima pogledajte
www.mladi-hns.tk
Pozdrav |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nekako premalo ljudi iz grada Osijeka. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Joj koja demagogija od programa.. gdje su konkretni koraci !?
zalazem se za to, to i ono... pa ti meni daj svoj glas da ja sjednem u neku dobru fotelji pa da se ja nastavim zalagat za ono isto... pa kad odjdu sledeci izbori onda cemo istu maglu prodavat... nije to samo slucaj s ovom stranok nego sa svim... svi prodaju maglu, nitko ne nudi konkretne projekte...
zalazem se za ukidanje vojnog roka... kako ? drkam qrac po cio dan i pratim ankete o svojoj popularnosti... ma daj molim te... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@toni, valid point...
Svi imaju neke mega turbo hipergalakticke ideje i projekte, a nitko ne zna sto i kako konkretno napraviti... svi se zalazu za povrat duga umirovljenicima, a kad dodje do konkretiziranja pitanja, onda svi izmisljaju neke nove modele... svi su za poboljsanje prometa u gradu, a onda ne znaju kako to rijesiti pa bi produljivali Ul. H.Republike. Treba poboljsati javni prijevoz pa onda popravljaju trulex tramvaje, a parkiralista kao zlatnu koku su predali u privatne ruke...
itd, itd...
Hoce li se ikada pojaviti ekipa ljudi koji su zaista spremna djelovati na opce dobro?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Mato
|
e Slavene pun mi je kurac tvog isfuravanja ( ljubav ne može biti pogrešna hi hi ) |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
govore gay ic ok, al poštedite nas vaše privatnosti. mato kažeš da ti ga je pun kurac a kažeš i da je homić, pa zar stvarno misliš da nas detalji zanimaju? |
|
|
|
|
|
toni
|
i jeste sad ujedinjeni il ? ajmo se svi ujedinit.. to nam jedino moze pomoci, ali je to nazalost nemoguce
il se to neko drugi uskoro ujedinjuje ? kramer s nekim ? jel to libra... il je to hsls... nene, definitivno ls
strasno.
"da nam bude bolje...
RADIKALNO bolje" seseljev plakat |
|
|
|
|
|
toni
|
@mungos hoce, cim mi dojdemo na vlast ))))))))))))) |
|
|
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@mungos hoće, pa mi smo na vlasti |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
@Kyoto, hehe, bumo vid'li. Jos je rano za davanje ocjena. Kako god, parkiralista su i dalje u privatnoj koncesiji. Smatrat cu velikim korakom ukoliko neko gradsko poduzece (npr. GPP ili neko novostvoreno) dobije koncesiju za parkiralista, jer ovako parkiralista izgledaju kao iz najcrnjeg socijalizma (rugla grada), a Gradu iz ruku iscure milijuni koji bi se mogli uloziti u poboljsanje javnog prijevoza (a to smanjuje zagadjenost, guzve i sl.)... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Kyoto, hehe, bumo vid'li. Jos je rano za davanje ocjena. Kako god, parkiralista su i dalje u privatnoj koncesiji. Smatrat cu velikim korakom ukoliko neko gradsko poduzece (npr. GPP ili neko novostvoreno) dobije koncesiju za parkiralista, jer ovako parkiralista izgledaju kao iz najcrnjeg socijalizma (rugla grada), a Gradu iz ruku iscure milijuni koji bi se mogli uloziti u poboljsanje javnog prijevoza (a to smanjuje zagadjenost, guzve i sl.)...
|
ma sto se tice parkinga ja sam prvi za to da grad osnuje svoje poduzeće i da prihod ide u gradsku blagajnu ali vjerujem da to nije jednostavno izvesti, ne znam ni kolika su ulaganja potrebna i je li moguće osigurati sredstva u ovom trenutku. koncesionar ima svoje aparate za naplatu parkinga...koliko bi aparati koštali? koncesionar ima zaposlene ljude na parkiralištima - što s njima? sigurno ima još nekih racunica...mozda netko zna vise! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Kyoto je napisao/la: ›
blagajnu ali vjerujem da to nije jednostavno izvesti, ne znam ni kolika su ulaganja potrebna i je li moguće osigurati sredstva u ovom trenutku. koncesionar ima svoje aparate za naplatu parkinga...koliko bi aparati koštali? koncesionar ima zaposlene ljude na parkiralištima - što s njima? sigurno ima još nekih racunica...mozda netko zna vise!
|
Kao sto rekoh u jednom prijasnjem postu... svima su puna usta deklaratornog boljitka... svi pricaju (seru (?)) o boljem sutra i kako ce upravo oni to uciniti i blabla, a onda kad dodje vrijeme, onda traze izgovore i zatiru institut odgovornosti.
Pitanje zaposlenika i aparata je najmanje pitanje. Ne vjerujem da bi Elektromodul htio placati placu ljudima koji nemaju sto raditi, ili imati hrpetinu aparata za parking na skladistu, tako da bi i njima odgovaralo da aparate i zaposlenike preuzme novi koncesionar.
Ti s ovim vjerojatno nemas veze, tako da se ne moras osjecati direktno pogodjen ovim sto pisem. ;-) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
blagajnu ali vjerujem da to nije jednostavno izvesti, ne znam ni kolika su ulaganja potrebna i je li moguće osigurati sredstva u ovom trenutku. koncesionar ima svoje aparate za naplatu parkinga...koliko bi aparati koštali? koncesionar ima zaposlene ljude na parkiralištima - što s njima? sigurno ima još nekih racunica...mozda netko zna vise!
|
Kao sto rekoh u jednom prijasnjem postu... svima su puna usta deklaratornog boljitka... svi pricaju (seru (?)) o boljem sutra i kako ce upravo oni to uciniti i blabla, a onda kad dodje vrijeme, onda traze izgovore i zatiru institut odgovornosti.
Pitanje zaposlenika i aparata je najmanje pitanje. Ne vjerujem da bi Elektromodul htio placati placu ljudima koji nemaju sto raditi, ili imati hrpetinu aparata za parking na skladistu, tako da bi i njima odgovaralo da aparate i zaposlenike preuzme novi koncesionar.
Ti s ovim vjerojatno nemas veze, tako da se ne moras osjecati direktno pogodjen ovim sto pisem. ;-)
|
ma sve ok ne osjećam se pogodjen...htjeo sam reci da se radi o ljudima koji više ne bi radili ( sumnjam da bi novo poduzece preuzelo automatizmom i te ljude), a koncesionar koliko znam ne radi samo u Osijeku tako da bi sigurno nasao mjesta za postaviti te aparate za parking a ne bi bili u skladistu...pitanje je zasto je i kako koncesija prije nekoliko godina i dogovorena, zar prije nije bilo jasno da bi novac mogao ici u gradsku blagajnu? |
|
|
|
|
|
toni
|
kakav parking,svi na bicikle i u setnju po trgu
dada, treba osnovati jos gradskih preduzeca,ali izborismo se 91 za slobodnunezavblabla za demokratiju,pa sada sve politicare boli qurac za drustveni interes...samo svoj. i sto im je onda u interesu osnovati gradsko preduzece alko ga moze osnovat on SAM(neznam dali su donjeli zakon da nemogu?) i onda opet on SAM il u kompi s pajdama iz pozicije/opozicije namjestit samsebi poso i trpa pare u svoj dzep... a ni pajde ne ostanu gladni..
javni natjecaji, de molim te. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
ma sve ok ne osjećam se pogodjen...htjeo sam reci da se radi o ljudima koji više ne bi radili ( sumnjam da bi novo poduzece preuzelo automatizmom i te ljude), a koncesionar koliko znam ne radi samo u Osijeku tako da bi sigurno nasao mjesta za postaviti te aparate za parking a ne bi bili u skladistu...pitanje je zasto je i kako koncesija prije nekoliko godina i dogovorena, zar prije nije bilo jasno da bi novac mogao ici u gradsku blagajnu?
|
Ne vidim razloga da novo poduzece/postojece gradsko poduzece preuzme te ljude automatizmom. Nepreuzimanje shvacam iskljucivo kao izgovor za muljanje, jer su postojeci ljudi uigrani, obuceni za rad i sl. Dakle, postoji idealna situacija.
Sto se tice aparata, ne znam kakavo je stanja, ali to ne bi trebao biti problem - grad bi mogao odvojiti novac za tako nesto jer se radi o investiciji sa sigurnom dobiti.
A pitanje davanja koncesije ne bi trebala biti tema. Ako je bilo muljaza - predati sve dokumente nadleznim tijelima i do kurca. ako nije bilo muljaza ili su takve da se ne mogu pravno sankcionirati - onda treba izmijeniti propise kako muljaza vise ne bi bilo. I to je to. A ne u izdanoj koncesiji traziti alibi za (pazi sad!) zadrzavanje postojeceg stanja i izdane koncesije.
Apsurdno! |
|
|
|
|
|
|