Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to ti je proljeće, doba parenja! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
i ja htjedoh reći da je do proljeća... mnoge ljude uhvati proljetno bezvolje i depresija, valjda zbog promjene vremena... ali dobra vijest je što ju obično slijedi proljetna euforija.... rolanjeeeeee, bicikllllllll, promenadaaaaaa, sunceeee, suknjiceee.... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
trenutno se nalazim u cudnom razdoblju u zivotu, nista me ne muci, al ja se osjecam tako depresivno i jako sam agresivna na sve ljude oko mene, inace nisam takva... kak da si pomognem,trebam vas savjet
|
pokušaj se iskaliti na nekome,pogotovo na gluhoj osobi..ili jednostavno vrišti u jastuk..ili
se dobro napij...ili se prežderavaj slatkiša....hmmm ako to ne upali onda ti nema pomoći,zaveži kamenje oko nogu ,na dravski most i skoči u dravu...... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
idi popit pivo negdje! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
trenutno se nalazim u cudnom razdoblju u zivotu, nista me ne muci, al ja se osjecam tako depresivno i jako sam agresivna na sve ljude oko mene, inace nisam takva... kak da si pomognem,trebam vas savjet
|
Dođi na neko druženje/party portala Osijek031. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
cropitta Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....
legica_os je napisao/la: ›
pokušaj se iskaliti na nekome,pogotovo na gluhoj osobi..ili jednostavno vrišti u jastuk..ili
se dobro napij...ili se prežderavaj slatkiša....hmmm ako to ne upali onda ti nema pomoći,zaveži kamenje oko nogu ,na dravski most i skoči u dravu......
|
....eto pravi savjet od legice......bez kamenja ni za živu glavu preko mosta.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
scelus
Ukupno postova: 5 Lokacija: Gdje Mi Nije Mjesto Spol: Muško
|
Hm, sve će biti u redu kažu. To ti se zove život. Ovako ja to vidim. Postoji uzrok, nešto što ti smeta, nešto što bi htjela napraviti ili promjeniti. I kad kažeš da ne znaš zbog čega se tako osjećaš, ja kažem da lažeš. Mislim da niti ne trebaš puno razmišljati, jer ako ti nešto pravi probleme to ti jedino i konstantno u glavi, tako tvrdim da znaš o čemu pišem. Najteži dio nije priznati to sebi, nego je krenuti jednim od dva moguća izbora. Možeš pokušati i vrlo vjerovatno ćeš uspjeti to zaboraviti na neko vrijeme sa svim onim aktivnostima i rješenjima koje si ranije pročitala. Otići ćeš van iživiti se, napiti, nadrogirati, naplesati, i sve što ide uz to. No vratit ćeš se kući i kad ono, problemi su još uvijek tamo. To ćeš ponavljati toliko dugo da više nećeš imati onog drugog izbora, nego ćeš čekati da ti se nešto dogodi, da se nešto samo od sebe promjeni. No ako izabereš drugi izbor morat ćeš se suočiti sa svojim strahom, sa svojim problemom. Rješila ga ili ne biti će ti bolje, neko tim putem naučiš neke stvari koje ti pomognu i koje te promjene.
A opet, šta je znam, možda je samo vrijeme. |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Možda ti je to i s faksom povezano... Ja sam prošle godine u ovo vrijeme bila u gadnoj depresiji, uh...
Jedino što ti ja ne bih preporučila je alkohol... Eh, da to sad čuju ljudi koji me znaju umrli bi od smijeha. Ali stvarno, mislim da je to kontraproduktivno kad se osjećaš ne dobro
Puno tjelesne aktivnosti, litre i litre i litre tekućine, vitamini... učinit će dobro za tijelo, a sasvim sigurno i za umoran duh. Sve miriše na proljeće, udahni duboko i uživaj.
Osim toga, netko je spomenuo parenje. Pa, pari se, ali sigurno - od toga nikom nije bilo lošije |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la: ›
|
Mozda je tih dana bio pun mjesec... Naime, u to doba su ljudi dosta razdravljiji i agresivniji nego inace.
Scelus ti je dobro napisao... ti vjerojatno jako dobro znas zasto si takva - ako postoji razlog... tada bi trebala o svemu razmisliti i rjesenje pronaci u adaptaciji na novu situaciju... svaki dogadjaj, svako sranje koje nam se u zivotu dogodi treba skontati kao odgojno-obrazovnu mjeru, adaptirati se na novonastalu situaciju i onda zapiciti (jos pametnije) naprijed... o stvarima koji imaju utjecaj na tvoj zivot, a kojima mozes upravljati, treba razmisljati unaprijed - prije ili za vrijeme dok se te stvari dogadjaju...
Ako ne postoji razlog - onda znaci da si dokolicarka... a, to se lijeci tako da pronadjes nesto sto te u zivotu ispunjava i usrecuje i onda se tome posvetis...
To je daleko bolje rjesenje nego ostatak zivota provesti cvileci kako ti je u zivotu dosadno, depresivno, nezanimljivo, kako ti svi idu na kurac, kako su svi glupi k'o kurac, kako je cijeli grad/drzava/univerzum u kurcu... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
Pa, pari se, ali sigurno - od toga nikom nije bilo lošije
|
Moja se legica parila, pa joj je bilo muka skoro cijelih devet mjeseci nakon čina. ;-) |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moja se legica parila, pa joj je bilo muka skoro cijelih devet mjeseci nakon čina. ;-)
|
Hehe, vjerujem, zato sam i napisala da se pari SIGURNO |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ah, i ona je bila sigurna da je sigurna... Ne mo'š nekim ljudima objasniti osnove kontracepcije... Valjda će Ruana biti opreznija |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
fish Ukupno postova: 13 Lokacija: grad na dravi Spol: Žensko
|
Odi se napit HAHA
Probaj se zabavit,odi van sa društvom,probaj mislit pozitivno,počni se bavit nekim aktivnostima |
|
_________________ ...He had tattoos up and down his arm
There's nothing more dangerous than a boy with charm
He's a one stop shop, makes my panties drop...
|
|
|
|
|
|