Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ove price o pijanoj promenadi me uvijek potaknu na razmisljanje o omiljenom mjestu za lagano cuganje na otvorenom u sezoni proljece/ljeto...
Dakle, gdje ste sve imali obicaj cugati, gdje vam je bilo najdraze, najugodnije? |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Easy one: parkić kod Kadilakisa, najugodnije sjedit na tramvajskiim šinama... šmrc, stara sam... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pradavno na Zvonu... ...dakle, više-manje opet Promenada, ali nešto civiliziranije druženje uz džitru i tinejdžerske pjesmuljke ...glavni domet večeri: noćno kupanje na pješčanom sprudu malo prije mosta.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
|
Je, bilo je to zakon doba...
Ruta Kesten -> Parkic -> stari West...
Sad vise ni shina nema... ;-(
Nakon tog doba (pri kraju ere Parkica, tamo su se poceli skupljati kojekakvi agresivci) dosta vremena sam provodio u onom parkicu na spajanju Gunduliceve i Vukovarske... jos dok je bio okruzen grmljem, sa starom fontanicom i neosvijetljen... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
...pradavno na Zvonu... ...dakle, više-manje opet Promenada, ali nešto civiliziranije druženje uz džitru i tinejdžerske pjesmuljke ...glavni domet večeri: noćno kupanje na pješčanom sprudu malo prije mosta....
|
ovo potpisujem,osim što se baš i ne sjećam da smo ovoliko cugali |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
parkic ispred starog kestena
i samo parkic ispred starog kestena... ponekad i onaj ispred kadilaka ali vec dobrano namazani nakon, naravno, parkica ispred starog kestena |
|
|
|
|
|
blesacha
Ukupno postova: 10 Lokacija: a tu sam negdje Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ak neko nest pita, nisam ja |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
promenada... kod pješačkog mosta... ljeto, vrućina, hladni bambus i stričeki koji praše komarce |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol: Muško
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
možda bi mi bilo lakše nabrojati gdje nisam cugao... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ne sjecam se baš faze da sam cugao po parkicima....al zato kucni tulumi su bili zakon....pogotovo ako je kuca imala neke prostorije koje se nisu jako koristile... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Leteci mungos
|
Hm, kako se uzme... cuganje u parkicima je ritual kojeg niti jedan stan ne moze nadomjestiti. Naime, u parkicima se ne cuga samo zato sto se nema gajbe... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inače nemam ništa protiv života sa starcima-plaćene režije, klopa kad dođeš kući... ali gad dejmd kad dođe vikend a ti ne možeš pozvati društvo ufffff .... a vani lije kiša ;( ... |
|
|
|
|
|
|