Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Par legica mi se žalilo da su jako gladne u zadnje vrijeme,inače samo ručaju i večeraju a sad su počele i doručkovati i još k tome nešto grickati tijekom dana...
Ja sam im se onda smijala...
Sada,ne znam šta bi sa sobom,samo da mi je nešto u ruci i da grickam...okej,ne doručkujem,ali između ručka u 14h i večere u 19h je 5 sati i u tih pet sati ja jedem kikiriki,pa neko voće,pa pojedem cijelu čokoladu(inače ne jedem čokoladu),pa odem u trgovinu pa kupim čipsa,pa to pojedem pa popijem litru soka i onda još neke bombone jedem bla bla...samo da neš u usta stavim......I što je fora uopće se ne debljam...
ŠTA SE TO DOGAĐA SA MNOMMMMMMMMMMMM?
ps:nisam trudna |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...imaš gliste... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
legica_os
|
tamna strana je napisao/la: ›
...imaš gliste...
|
aaaaa nemoj me plašiti....... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Nađi nekog da te pogladi. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
nije PMS,ne treba me nitko pogladiti...
ovako je izgledalo moje šopanje danas...ujutro prije faksa burek i jogurt,na faksu šopala se bombonima,došla kući,napucala se za ručak,gledala tv i jela kikiriki,pojela komad torte od ananasa,sjela za komp,a na stolu,još jedan redak čokolade od jogurta,20-tak praznih papirića od bombona,prazna šalica od kave,trenutno nova tura soka u plastičnoj čaši od pola litre....i još mi za oko pada ona mikado velika sa rižom ali kontam da ću je i pojesti do večere...
e da uza sve to što pojedem,guza normalno radi |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...buđenje poslije zimskog sna...jednostavno, zar ne? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
|
Sramota me bilo na faksu,sjedim i krulji mi u stomaku ko da 6 dana nisam jela strašššššno..a jela 20min prije nmeg došla na faks |
|
|
|
|
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la: ›
I što je fora uopće se ne debljam...
ŠTA SE TO DOGAĐA SA MNOMMMMMMMMMMMM?
|
opusti se...ako se ne debljaš onda jedi kad imaš toliku želju...ali doručak ne trebaš preskakati nikako! |
|
|
legica_os
|
evo šopam čokoladu sa rižom hihihihi |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...samo misliš da se ne debljaš...ako nastaviš, vidjet ćeš za mjesec-dva-tri... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
baš sam i ja htjela reći da si ubaciš taj doručak, on ipak malo uravnotežuje potrebu za hranom tijekom dana..i (bar kod mene) nema tih napada grckanja svega i svačega ako održim neki ritam doručak-ručak- lagana večera.
Proći će te ..samo lakše s tim čokoladama i bombonima, da ne bi slijedeći topic bio- ubilo me slatkooooo!!!! hehehe |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
legica_os
|
kasno......smazala sam mikado onu veeeliku sa rižom.... |
|
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|