Autor |
Poruka |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
danas sam sasvim slučajno otkrila da u birtiji kod mog faksa ima velebitsko... doduše, nema tamnog, ali... mislim da nikad više neću tamo na kavu |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam ga probao u OBPu i moram reci : pio sam i boljih, ja ne znam sto su svi toliko odusevljeni s njime...
Kod mene nijedno pivo nikada nece stuci belgijska psenicna...
|
kupujmo hrvatsko!!!
Bog i Hrvati. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
paperje je napisao/la: ›
danas sam sasvim slučajno otkrila da u birtiji kod mog faksa ima velebitsko... doduše, nema tamnog, ali... mislim da nikad više neću tamo na kavu
|
super sad nam reci na kojem si faksu da možemo ići okolo tražiti tu birtiju? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
paperje
|
paaaa.... ako ti je zg usput, navrati pa cu ti pokazat birtiju. zove se avak |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Pio sam to Velebitsko u OBP-u al ono ništa posebno. Toliko svi pričaju o njemu a meni nije ništa bolje od Osječkog ili Ožujskog. |
|
|
|
|
|
paperje
|
cane je napisao/la: ›
ništa bolje od Osječkog ili Ožujskog.
|
ajme cane, nemoj dušu griješit! |
|
|
|
|
cane
|
paperje je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
ništa bolje od Osječkog ili Ožujskog.
|
ajme cane, nemoj dušu griješit!
|
A šta griješim. Ništ posebno pivo. Probajte Beck's Gold. E to je već odlično pivo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
cane
|
legica_os je napisao/la: ›
Ja,nisam ljubitelj piva ali mi je najbolji franciskaner(ne znam kak se piše)...to je jedino pivo koje mogu popiti....sa užitkom
|
Franziskaner je weissbier, posebna kategorija... A od weissbiera mi je najjači Ayinger... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
b0x0r Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
jel zna netko mozda gdje ima kupit crno velebitsko pivo... neki kaf, ili trgovina jos bolje ? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|