Autor |
Poruka |
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
Kad narastem, bit ću velika. |
|
_________________ Nai aistalë Eldaron hilya le! |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
alexia je napisao/la: ›
nekako me čudi da si sa ove fotke zaključio da sam njome htjela reći da želim bit lijepa kad narastem. da sam to htjela, stavila bi neki portret, a ne neku fotku na kojoj je odijelo u prvom planu, ne? i ti i dalje impliciraš da sam sve samo ne lijepa. a ko zna, možda me i znaš...
summae summarum, de gustibus non est disputandum
|
pa, s te fotke ni meni nije na prvi pogled (a ni na drugi) djelovalo da je tamo naglasak na poslovnosti te žene, a ne na ljepoti. a vjerujem da tako nije izgledalo ni većini muških članova foruma (ne računajući danijela).
|
potpisujem....
kad narastem zelim biti brodogumar.... i zaposliti se u GPP-u gdje bi krpao gume tramvajima i mjenjao gusjenice autobusima.... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ksd narastem biti ću..hmmm....cedevitaaa |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
kad narastem, kupit ću si pederušu, kako mi više nikad ne bi ukrali torbicu u tufni!!! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
kad narastem, kupit ću si pederušu, kako mi više nikad ne bi ukrali torbicu u tufni!!!
|
Ma da?! Bed.... |
|
|
|
|
|
|
Poppy je napisao/la: ›
kad narastem, kupit ću si pederušu, kako mi više nikad ne bi ukrali torbicu u tufni!!!
|
Ma da?! Bed....
|
nemaš pojma koliki.... nemam mobitel!!! nemam ničiji broj!!! nemam sat! nemam alarm! tek sad kužim koliko sam ovisna o njemu/njima (mrknuli su mi, naime, komada 2) |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
Ma da?! Bed....
|
nemaš pojma koliki.... nemam mobitel!!! nemam ničiji broj!!! nemam sat! nemam alarm! tek sad kužim koliko sam ovisna o njemu/njima (mrknuli su mi, naime, komada 2)
|
imaš internet... i nas... |
|
|
|
|
|
|
|
Ma da?! Bed....
|
nemaš pojma koliki.... nemam mobitel!!! nemam ničiji broj!!! nemam sat! nemam alarm! tek sad kužim koliko sam ovisna o njemu/njima (mrknuli su mi, naime, komada 2)
|
imaš internet... i nas...
|
ajm spičles |
|
|
|
|
|
|
|