Željni ste nešto skuhati, a zapravo više ni sami ne znate što da skuhate. Iako je danas na hrvatskih stranicama diljem cijeloga neta, posebice u Hrvatskoj teško pronaći forum na kojemu ćete moći baš sve moći naučiti kuhati. Uglavnom tu su sve web stranice s receptima koji nisu ni provjereni ( njihova receptura), a želite biti sigurni da su recepti pregledani i dora?eni kako ne bi bilo problema tijekom pripremanja odre?enoga obroka. Onda je za Vas pravo mjesto OTVOREN PRAVI KUHARSKI FORUM, u kojemu možete se zabaviti, učlaniti u naš klub ?Kuharica i ja?, sudjelovati u različitim anketama, na kojemu možete naučiti o cijeloj pripremi i pripremi pri cijelom ?ogoljenju? kuharskih namirnica. Završila sam ugostit. Turističku školu i sada TRENUTAČNO podučavam preko FORUMA one koji znaju kuhati, ali žele još više znati, ali i za one koji nemaju nikakve veze s kuhačom, a kamo li s kuhinjom. S toga Vas pozivam da se priključite na naš forum ?KUHARICA i ja? i obratite VELIKU pozornost na PRAVILA FORUMA koja su veoma važna?
http://s11.invisionfree.com/K_U_H_A_R_I_C_A/index.php?act=idx
Stvarno sam uložila MAKSIMUM U forum i SVI STE NA NJEGA pozvani, pa tko je zainteresiran neka se slobodno javi na forumu i registrira tamo!
Na forumu je postavljen pravi i novi banner, nova nagradna igrica koja je vrlo skromna, hehehe, glavni chat na kojemu mogu svi sudjelovati, mnogo recepata, savjeta i sl!
Svaki user i koji je aktivan , dakle svaki novi i svaki user na forumu koji se rega dobiva 10, pa nadalje postova kao nagradu!