Autor |
Poruka |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je li to marka Coconut ili nešto slično? Da probaš preko neta?
Btw, čizme su super. Kupi i meni jedne
|
Marka je Cubanas. Joj, preko neta su jaaako skupe. Nije mi jasno kako. U undergroundu su bile oko 500 ili 600 kn, ne sjećam se više. Računala sam s tim da će sada ipak biti nešto malo jeftinije pošto su stari model, ja sam svoje kupila prije dvije godine. A ono na netu malo preko 1000 kn. A, niš, kupit ću joj kad se zaposlim. Onda ću i tebi, tonya, nema problema. Još tko? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
di ćeš bijele ti taka musava, odma ćeš ih zasrat... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
di ćeš bijele ti taka musava, odma ćeš ih zasrat...
|
nosit ću ih dok ih ne zaserem pa ću ih tebi pokloniti |
Zadnja promjena: legica_os; 02.04.2007. 13:06; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
čizme su ok, ali HUČ je zločin.
(*) HUČ - pogrdno-znanstveni termin za modnu anomaliju - hlače u čizmama. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la: ›
čizme su ok, ali HUČ je zločin.
(*) HUČ - pogrdno-znanstveni termin za modnu anomaliju - hlače u čizmama.
|
jedan od razloga zašto obožavam svoju curu je što ne podliježe takvim trendovskim ekscesima! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
jedan od razloga zašto obožavam svoju curu je što ne podliježe takvim trendovskim ekscesima!
|
Tako je! Tako je!!! Dole HUČerice!!! Weeeee!!!! |
|
|
|
|
|
Marcipancic
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A, ima nešto slično u vudu andrgraundu... |
|
_________________ I can resist everything except temptation. |
|
|
|
Marcipancic
|
HUČ??? Isuse...to treba kažnjavati kao i vožnju pod utjecajem alkohola. Najstrože. |
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
A, niš, kupit ću joj kad se zaposlim. Onda ću i tebi, tonya, nema problema. Još tko?
|
što netko zrači optimizmom... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
wendy
|
Marcipancic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A, ima nešto slično u vudu andrgraundu...
|
Sad ima?? Pa ja nisam vidjela. A bed mi je ispitivat po trgovinama jel imaju čizme. Mislim, ono, sad se već japanke kupuju
Što se tiče HUČ-a... da, uglavnom je to ružno. I ove sad tajice u čizmama... Bljak. Kad je već takva "moda" (o, Bože, počela sam pričati kao moja baka) mislim da bi to puuuno bolje izgledalo s nekim tenisicama i, recimo, štucnama. Ali zato kratke hlače ili suknje uz čizme... super. Naravno, ako netko ima čime napunit te čizme, a nema kineske štapiće ko, naprimjer, ja |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
wendy
|
euchrid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što netko zrači optimizmom...
|
Kupit ću i tebi, euchrid, znam da ti je sad neugodno pitati. Eto, za prvu plaću svim forumašima ću pokloniti čizme. Roze. |
|
|
|
|
Marcipancic
|
Naravno, ako netko ima čime napunit te čizme, a nema kineske štapiće ko, naprimjer, ja
|
Posudim ti ja malo svojih listova...;D |
|
|
|
|
Marcipancic
|
Ja sam našla fantastične čizme..Camper...u katalogu...kao od nekog platna...krem..sa šarenim magarcima..to se može i po ljeti...pa, kak prave kaubojke nose one teške čizmetine usred najvrućeg ljeta...što ne bi i mi?! |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Sad ima?? Pa ja nisam vidjela. A bed mi je ispitivat po trgovinama jel imaju čizme. Mislim, ono, sad se već japanke kupuju
|
Ma daj, libo te njonjo... meni je uvijek najdraze kupovati u off sezoni, jedino onda mozes naci ok modela po prihvatljivim cijenama... cipele ionako boli tuki sto ce cekati pola godine dok budu bile nosene... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|