Autor |
Poruka |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
evo ljudi...iako nisam službeno otišla s foruma nije me bilo jedno vrijeme...i sad se vratih...pa reko da vas pozdravim se kako to doliči jednoj forumašici
neki od vas me znaju (njima pusa), ali pošto vidim da vas ima dosta novih upućujem svima veeeeeliiiiki pozdrav i nadam se da ću i vas upoznati...
eto...znam da sam vam jako nedostajala i da ste svi bili jako izgubljeni bez mene ali ne brinite se...ajm bek šalim se...eto ulazim na forum,a sada samo trebate zamisliti onako slow motion kao u filmovima i lagani vjetrić koji poboljšava efekt
i tak ne? šta ima kod vas novoga? jel ima nekih sočnih informacija...hehe |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....nemam pojma...kod mene je sve tamno..... |
|
|
|
|
|
zeko
|
pa daj nemoj tako...znam ja kaki si ti veseljak |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
zeko je napisao/la: ›
pa daj nemoj tako...znam ja kaki si ti veseljak
|
....laže selo lažu ljudi....a za sve ostalo je kriv alkohol..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
zeko
|
ma alkohol je samo isprika za ono što zapravo želiš raditi |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
bok ja sam ivan, and i'm an alcoholic |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
zeko
|
that makes two of us drago mi je ja sam žečica |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
zečica voli biti nevidljiva |
|
|
|
|
|
Ivan
|
zecice, sto ces mi donjeti u gnijezdo u nedjelju? |
|
|
|
|
|
zeko
|
što god želiš...hehe...ali mi trebaš napisati pismo jel me pamćenje baš ne služi najbolje u zadnje vrijeme |
|
|
|
|
|
zeko
|
sheila je napisao/la: ›
zečica voli biti nevidljiva
|
samo kad učim(kao naravno) pusič hehe |
|
|
|
|
|
Ivan
|
dogovoreno, samo da nadem negdje naliv-pero, tako se pisu pisma uskrsnjem zecu jelda? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
zeko
|
a sad u modernije vrijeme možeš i natipkati i isprintati...ne da mi se dešifrirati rukopis |
|
|
|
|
|
Ivan
|
Uskršnji zeko,
kruži riječ da si se vratio, to zbog Uskrsa pretpostavljam, zar ne? E pa sad, kad je tako, volio bih se malo okoristiti jel. Pa ovako. Za početak, donesi mi mnogo šunke onako fine sa puno crvenog.Pa mi onda donesi brdo hrena najljučeg da me sinusi bole od njega.
Onda donesi mi bar nekoliko mjeseci besplatnog flat-ratea a i malo RAM-a nebi škodilo i da novu grafičku karticu, sve mi to donesi zeko da! I još mi donesi i pokoje pivo, samo da nije neko nuklearno, nisam zahtjevan što se tiče toga, ja tebi ulijem malo vina u tanjurić pored gnijezda pa možemo nazdravit ae! I tako još mi donesi i nešto slatko tipa kulen ili milka čokoladu. I eto ak oš, donesi mir svijetu i tako to blabla.
Pozdrav! |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
zeko
|
oh drago dijete pa uopće nisi zahtjevan...za to sve možeš doći kod mene na doručak za uskrs i imati čak privilegiju upoznati uskršnju zečicu face to face |
|
|
|
|
|
|
|