Autor |
Poruka |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
aha, moram ga pitati za savjet
čist mi je neugodno ići na kupanje sa ovim čudom u gajama |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
flatline je napisao/la: ›
čist mi je neugodno ići na kupanje sa ovim čudom u gajama
|
Sto, tebi se kita smanjila i bez bildanja!? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Pa dobrio ljudi jel ja jedini tu kontam da je to fotomontaža? Pa daj nema šanse da nakon 5 mjeseci imaš onakvu konstrukciju... NI sa svim steroidima i inim stvarčicama ne može se dobit onakva figura. Imam legose koji idu na fitness godinama pa nemaju takvu figuru... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
flatline je napisao/la: ›
čist mi je neugodno ići na kupanje sa ovim čudom u gajama
|
Sto, tebi se kita smanjila i bez bildanja!?
|
|
|
_________________ |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
Pa dobrio ljudi jel ja jedini tu kontam da je to fotomontaža? Pa daj nema šanse da nakon 5 mjeseci imaš onakvu konstrukciju... NI sa svim steroidima i inim stvarčicama ne može se dobit onakva figura. Imam legose koji idu na fitness godinama pa nemaju takvu figuru...
|
...ne radi se o 5 mjeseci vec o 4 godine......iako je i moje mišljenje da je nakon godinu dana trebalo prekinuti sa krkanjem kemije......i samo održavati postojecu figuru.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Pa dobrio ljudi jel ja jedini tu kontam da je to fotomontaža? Pa daj nema šanse da nakon 5 mjeseci imaš onakvu konstrukciju... NI sa svim steroidima i inim stvarčicama ne može se dobit onakva figura. Imam legose koji idu na fitness godinama pa nemaju takvu figuru...
|
moguće je u nekoliko mjeseci, ali uz turbo režim i dodatke razne... kemija čini čuda |
|
|
|
|
|
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Sto, tebi se kita smanjila i bez bildanja!?
|
da sada liči na tvog avatara |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
jedan moj kolega se uz pomoć (!?) steroida za 7 mj pretvorio u medvjeda. no comment. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
E, sad, mene zanima je li za ovako nesto dovoljno samo vjezbanje, ili je taj lik mozda tukao i po kojekakvim fat-burnerima i slicnim unistavacima jetre/kostiju/tijela?
Ajmo, strucnjaciiii...
|
Fat burneri su djelotvorni otprilie kao i elektricni AB shaperi, nisu. Niti on niti itko drugi moze ovo postici iskljucivo samo vjezbanjem. Ucinak dolazi otprilike u omjeru 60% prehrana, 25% trening, 15% odmor.
Eh sad jeli koristio kemiju...vjerovatno jest... Iako se otprilike ovo (zadnja slika) moze postici i totalno natural iako su takvi primjeri vrlo rijetki. Sve to ovisi o njegovoj genetici. Ovakav izgled sa anabolicima moze se postici i u znatno kracem roku...
Molio bih ostale ako ne zele ispasti totalni glupani da se suzdrze komentara tipa "moj lega vjezba i duze, a nije takav" "on se trpa onim proteinima" and sl. stuff.
Vecina ljudi misli da ces ko germa bubrit ako se rokas anabolicima. Anabolici u osnovnom smislu samo ubrzavaju regeneraciju misica, stoga ako uzimas anabolike i ne jedes i ne vjezbas... Bacio si novce u vjetar... Tek kad uzimas anabolike moras vjezbati ko budala i jesti ko jos veca budala...
Zapravo 90% napretka u bodybuildingu se zasniva na znanju. Knowledge is the Power! |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Knowledge is the Power!
|
Ovo treba stavit na ulaz u teretanu!!! Čist da se zna di se intelektualci okupljaju... |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
Prošao je jedan životni ciklus i vratio se na početak; na prvoj i zadnjoj slici izgleda jednako debilno.
|
najsssssssss |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Poppy je napisao/la: ›
Ovo treba stavit na ulaz u teretanu!!! Čist da se zna di se intelektualci okupljaju...
|
Ljudi u teretanu dolaze iz raznih razloga. Likova kao ovaj u Osijeku ima jako malo. Intelektualci se ovdje okupljaju. Ne znas samo tko je pametniji od koga... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
rajnus, bilo je i vrijeme! čekamo te već 2 dana |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Ma nemam vremena , kod kuce uopce ne pratim nista...
Nogomet, teretana...Sad sam i role kupio
Kad god imam vremena rolam
Ak naletis na nekog ko rola ko da je popio...taj sam |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la: ›
Niti on niti itko drugi moze ovo postici iskljucivo samo vjezbanjem. Ucinak dolazi otprilike u omjeru 60% prehrana, 25% trening, 15% odmor.
|
Kontam da je stvar prehrane i uvijek sam smatrao da je bb ekipa izbor najboljih informacija o njoj. Hebiga, netko tko se toliko posvecuje jednoj stvari (izgradnji tijela) sigurno nauci i zna sve zive pizdarije o hrani.
Citat: ›
Bacio si novce u vjetar... Tek kad uzimas anabolike moras vjezbati ko budala i jesti ko jos veca budala...
|
Anabolici me ne zanimaju, kao sto me ne zanima ni izgled tog tipa na zadnjim fotkama (zapravo, smatram da je najprirodnije izgledao nakon godinu dana - ovo na kraju je totalno izoblicenje). ;-)
Mene zanima prehrana. Npr. tunu zderu svi koji u bb svijetu paze na prehranu, ali iskljucivo onu u vodi. Koliko utjecaja, odnosno kolika je razlika tune u vodi od ocijedjene tune u ulju? (ne podjebavam)
Citat: ›
Zapravo 90% napretka u bodybuildingu se zasniva na znanju. Knowledge is the Power!
|
Hm, to je mozda samo dio svega. Lako ja steknem knowledge, ali terba netko i dizati utege, voziti bicikl.... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|