Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
što sanjate?
koliko često sanjate, sjećate li se svega? sanjate li u boji i sa zvukom? sebe kao glavnog lika ili nekog drugog? što se najčešće ponavlja?
u zadnje vrijeme sanjam 100 na sat... akcijske filmove (ne samo za odrasle ).. svi nekud trče, penju se, zavlače. nema vozila, letjelice ili plovila kojim nisam upravljala u snu...
a u zadnje vrijeme su mi snovi puni životinja... gavran velik kao pola sobe, mali medvjedi, ptice i psi...
uvjerljivo najjači su snovi o letenju |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
kao da si mene pitala! ne znam da li mjesec ima neke čudne moći u zadnje vrijeme, ali ja sanjam tako stvarne snove, teme su različite
preksinoć sam sanjala da se moj bivši ubio. cijeli dan sam bila u tom filmu. strava. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
sanjam ono sto me mori.. ono sto potiskujem u zbilji.
btw, nekidan dozivim deja vu... ali deja vu -- sna ! nevjerovatno.. to mi se jos nikad nije dogodilo.. u trenutku se sjetim sna od prije .. sta jaznam 6 mjeseci... ni tog sna se nisam sjecao.. a u trenutku se vratilo... i svega par trenutaka se nisam vise sjecao sna.. ali sam ga jedno par sekundi prevrtio.. kao da je stvaran.
boleština. |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ja se u zadnjjih 10 godina sjećam možda da sam jedno 5 puta sveukupno sanjao, a i to što se sjećam da sam sanjao ne sjećam se što sam konkretno sanjao... odnosno probudio sam se s osjećajem... to mi ide na k*rac... hoću sanjati!!!!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
Rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to vrlo čudnovato. Prije nekog vremena sam sanjala župana Bubala kako se družimo u Kopačkom ritu u nekoj birtiji. Gotovo pa ulazi u rubriku "vjerovali ili ne". |
|
_________________ Nai aistalë Eldaron hilya le! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Galadriel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to vrlo čudnovato. Prije nekog vremena sam sanjala župana Bubala kako se družimo u Kopačkom ritu u nekoj birtiji. Gotovo pa ulazi u rubriku "vjerovali ili ne".
|
dobro da nisi bila sa gradonačelnikom,župan je ipak bolji izbor
vrlo malo spavam pa vjerovatno ni ne stignem sanjati...
u biti sanjam samo kad mi se desi da me neko baš žestoko povrijedi,neko do koga mi je stalo-dakle od nekih lijepih snova jedno veliko ništa |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
što sanjate?
koliko često sanjate, sjećate li se svega? sanjate li u boji i sa zvukom? sebe kao glavnog lika ili nekog drugog? što se najčešće ponavlja?
u zadnje vrijeme sanjam 100 na sat... akcijske filmove (ne samo za odrasle ).. svi nekud trče, penju se, zavlače. nema vozila, letjelice ili plovila kojim nisam upravljala u snu...
a u zadnje vrijeme su mi snovi puni životinja... gavran velik kao pola sobe, mali medvjedi, ptice i psi...
uvjerljivo najjači su snovi o letenju
|
imali koji galeb u snovima tvojim ako nema samo ti zovi.
ja mislim da je to sve uzrok pomanjkanja sexa |
|
_________________ tesko je u danasnje vrijeme biti lud jer je konkurencija jako velika |
|
|
|
toni
|
ela je napisao/la: ›
dakle od nekih lijepih snova jedno veliko ništa
|
sta ce ti lijepi snovi ?! samo se nazivciras kad se probudis...
a za najtemere sam vec skuzio da su najtmeri... tako da se cak ni ne nazivciram.. sanjam da me neko progini i slicno.. ali cijelo vrijeme dok bjezim.. totalno sam kul.. kao da znam da sanjam.. i onda se probudim s mislju.. pih, jel ustvari to i nije bila neka mora |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
toni je napisao/la: ›
|
a za najtemere sam vec skuzio da su najtmeri... tako da se cak ni ne nazivciram.. sanjam da me neko progini i slicno.. ali cijelo vrijeme dok bjezim.. totalno sam kul.. kao da znam da sanjam.. i onda se probudim s mislju.. pih, jel ustvari to i nije bila neka mora
|
cool i u snovima. može li coolerskije od toga?! |
|
|
|
|
|
ela
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a za najtemere sam vec skuzio da su najtmeri... tako da se cak ni ne nazivciram.. sanjam da me neko progini i slicno.. ali cijelo vrijeme dok bjezim.. totalno sam kul.. kao da znam da sanjam.. i onda se probudim s mislju.. pih, jel ustvari to i nije bila neka mora
|
ti znaš utješiti čovjeka:)ustvari da ja sam žena to se ne računa čovjekom:)
ne ganjaju me,viču na mene a ja nemogu glasa ispustiti...ajd sa to rješi...
to ti je muka neviđena....
za jedno žensko |
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Galadriel je napisao/la: ›
Rijetko sanjam, ali kad sanjam onda je to vrlo čudnovato. Prije nekog vremena sam sanjala župana Bubala kako se družimo u Kopačkom ritu u nekoj birtiji. Gotovo pa ulazi u rubriku "vjerovali ili ne".
|
uuu koja nocna mora!!! jesi sanjala da se utapas u onom njegovom retardiranom razdjeljku? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...ne sanjam cesto....a ono što sanjam za mene su lijepi snovi...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
toni
|
|
ovo su vec izgradjeni odnosi medju nama.. a joj da, zaboravih da smo si sad 'najbolji' )
Citat: ›
|
ma to ti je nista.. ionako sanjas.. u snu, dok te naganjaju... samo si kazi; ela, budi musko !!
za jedno žensko
|
ah sto vi zene sve shvacate osobno |
|
|
|
|
|
ela
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ovo su vec izgradjeni odnosi medju nama.. a joj da, zaboravih da smo si sad 'najbolji' )
|
ma to ti je nista.. ionako sanjas.. u snu, dok te naganjaju... samo si kazi; ela, budi musko !!
za jedno žensko
|
ah sto vi zene sve shvacate osobno
|
sad smo si najbolji ti si potvrdio da se žene ne ubrajaju pod definiciju čovjeka
osobno je ako nemogu odlajati-vrlo osobno |
|
|
|
|
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Galadriel je napisao/la: ›
|
uuu koja nocna mora!!! jesi sanjala da se utapas u onom njegovom retardiranom razdjeljku?
|
Ne, fascinirale su me njegove savršeno ulaštene smeđe cipele u špic. Kod nas inače poznate i kao špic-papak. Kažem, vrlo čudni snovi. |
|
|
|
|
|
|
|