Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
galebhvar je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
što sanjate?
koliko često sanjate, sjećate li se svega? sanjate li u boji i sa zvukom? sebe kao glavnog lika ili nekog drugog? što se najčešće ponavlja?
u zadnje vrijeme sanjam 100 na sat... akcijske filmove (ne samo za odrasle ).. svi nekud trče, penju se, zavlače. nema vozila, letjelice ili plovila kojim nisam upravljala u snu...
a u zadnje vrijeme su mi snovi puni životinja... gavran velik kao pola sobe, mali medvjedi, ptice i psi...
uvjerljivo najjači su snovi o letenju
|
imali koji galeb u snovima tvojim ako nema samo ti zovi.
ja mislim da je to sve uzrok pomanjkanja sexa
|
a ja mislim da je uzrok tvog posta (kao i tvog nicka) pomanjkanje samokritičnosti, smisla za humor, kao i taktike |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ja sam sanjao da sam jedno vecer legao, zaspao i poceo nesto sanjati i iducu vecer kada sam opet zaspao sam nastavio isti taj san.... tocno tamo gdje sam stao.... zanimljivo... a prije dan - dva sam sanjao da mi je stara stavljala tablice na auto i kad sam se ja vratio iz zagreba da nisu dobro stajale na autu, nego da su stavljene naopacke i nekako retardirano vise.... u biti taj je san povezan sa stvarnoscu jer sam bas taj dan pricao sa starom i rekla je da mi je stavila tablice na auto.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ana18os je napisao/la: ›
Ne znam jel ne sanjam ništa ili se samo ničeg ne sjećam, a i kad se sjetim nekog sna uglavnom je to najgluplji san koji netko uopće može sanjati. Sjećam se jednog sna(zadnjeg) prije neka 2-3 mjeseca. Sanjala sam da u mom dvorištu glumci iz serije O.C.(HTV2, subota-negdje oko podne) igraju badminton. I oni tak igraju neko vrijeme i dođe taj njihov tata iz serije i kaže im da ne smiju tu igrati badminton, ali oni i dalje igraju... I onda se probudim. Ajd nek sad netko kaže da je ikad sanjao nešto gluplje od ovog...
|
ima puno glupljih snova... ali sitcoma je malo losijih svega 5,6 |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
ana18os je napisao/la: ›
Ne znam jel ne sanjam ništa ili se samo ničeg ne sjećam, a i kad se sjetim nekog sna uglavnom je to najgluplji san koji netko uopće može sanjati. Sjećam se jednog sna(zadnjeg) prije neka 2-3 mjeseca. Sanjala sam da u mom dvorištu glumci iz serije O.C.(HTV2, subota-negdje oko podne) igraju badminton. I oni tak igraju neko vrijeme i dođe taj njihov tata iz serije i kaže im da ne smiju tu igrati badminton, ali oni i dalje igraju... I onda se probudim. Ajd nek sad netko kaže da je ikad sanjao nešto gluplje od ovog...
|
ja sam neku noć sanjala neke ljude koji igraju odbojku s komadom kartona - četvrtastim i plosnatim... eto, šta hoćeš |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
isuse kriste šta vi sanjate ...ja se nažalost svakoga svoga sna sjećam
evo jedan od glupljih...
...bila sam mala i u kuću su nam upali neka čudna bića sa mačevima i sabljama i moju staru isjeckali na komadiće a stari i ja ćemo kao pobjeći..ja obukla klompe i sjela na neku staru svijetloplavu poniku i kao idem pobjeći prema pruzi,odnosno prema getrou kao tamo ću se sakriti i tamo me neće naći...i kako sam ja brzo vozila(milsim,koliko ponika može brzo ići) meni je klompa pala i ja gledam iza sebe kako su ta čudna bića dostigla mog starog i kako mu režu noge i glavu i istovremeno vidim tu moju klompu i nešto mi ne da mira da se vratim i da je uzmem međutim ovi su me već dostizali....i ja kao pobjegla u getro i sakrila se tam negdje u neke kutije i tražila svoju klompu....
i dan danas kad mi u san dođe klompa ili je netko bezveze spomene imam fobiju
kakvo sranje |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
vjerujete li u to da nam kroz snove vlastita podsvijest nešto pokušava reći? |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vjerujete li u to da nam kroz snove vlastita podsvijest nešto pokušava reći?
|
...više o snovima i njihovom znacenju možete pronaci ovdje |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
vjerujete li u to da nam kroz snove vlastita podsvijest nešto pokušava reći?
|
ja da! i često ih sama analiziram, u sanjarice ne vjerujem. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Ako je netko vidio ovaj komentar koji je rpije koju minutu stajao tu, želim naglasiti da ga nisam ja pisala. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
Ako je netko vidio ovaj komentar koji je rpije koju minutu stajao tu, želim naglasiti da ga nisam ja pisala.
|
daj 500EUR! moš na dva puta. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
Ako je netko vidio ovaj komentar koji je rpije koju minutu stajao tu, želim naglasiti da ga nisam ja pisala.
|
...nisam ništa vidio... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Zadnjih par godina se uglavnom ne sjetim onoga sto sam sanjao, jer se budim mrtav umoran i neispavan.
Nekad davno, u zlatno doba dzabalebarenja, znao sam se poticati na lucidne snove, ali o tome neki drugi put...ali, to je jedna zakon stvar...
Generalno gledano, sanjam uglavnom pozitivne stvari (najbolji su mi snovi gdje letim, odnosno gdje imam moc koncetrirati se i poletjeti), a negativne (nocne more ili lose stvari) samo kad sam bolestan - najcesce kad me pici groznica. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
ja inače kad legnem u krevet ili pokraj kreveta ...razmišljam o nečemu ili nekome ili o nekoj dobroj stvari koja mi se nije dogodila i onda to sanjam ...i ...bude mi lijepo....i ne želim se ujutro dići iz kreveta
|
Upravo je tako i kod mene, samo što kraj jastuka leži rola papirnatih ubrusa (za brisanje nusprodukata razmišljanja o lijepim stvarima). |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|