Autor |
Poruka |
darkan Ukupno postova: 13 Spol: Muško
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ti se nešto mnogo lako zaljubljuješ... al eto...sretno ti bilo... |
|
|
|
|
|
|
a mala je slatka do bola, ta sto vozi, a auto je prejeben isto, samo da jedan od onih nije njen decko, zivim u nadi ipak haha |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
.....ja se uvijek zaljubim u djevojku koja vozi bicikli ispred mene.....valjda je to zbog lijepog pogleda......
btw....bio bi zanimljiviji naslov : zenska u golfu sa nogama prema gore |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Daj oglas na slavonskoj televiziji
Šta se nisi bacio pred auto, tako biste se sigurno upoznali? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
svi nešto u zadnje vrijeme samo traže... "tražim plavog dečka na rolama" , "tražim gorana" , tražim novcanik" , "tražim golf" ...... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ta cura garant ima decka, a auto vjerovatno i nije njen, a u slucaju i d aje onda ima jako bogatog decka ili tatu...
ta vrata sto se otvaraju prema gore inace se zovu lambo vrata...
trebo si zapisati tablice i otici na policiju reci da ti je ogrebala auto i pobjegla pa da ti daju adresu ili broj mobitela....
al u svakom slucaju sretno ti bilo u potrazi.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
nisam se bacio pod auto jer tip koji je sjedio naprijed nije bas sitan
mogao bi dati oglas na slavonskoj, di da se javim
ajd rasirite ovo po forumima na kojima ste... ja sam zaljubljen
sale a vjerujem i ja da ima decka, ali tablice se nisam sjetio gledati , osim sto znam da su osjecke i da je golf nekakav taman, plavi valjda... pise nesto na prednjoj sajbi , neka web adresa ali nisam ni zagledao, iskreno buljio sam u curu
znaci lambo vrata? nikad to nisam vidio kod nas.. jebeno izgleda |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Sale car je napisao/la: ›
ta cura garant ima decka, a auto vjerovatno i nije njen, a u slucaju i d aje onda ima jako bogatog decka ili tatu...
|
Je li taj tvoj mozgić i jedan trenutak mislio da ga je cura možda zaradila? Možda radi za novce, kao i mi muški. Znaš, to ti tako ide kod nas, i žene rade. Pa dignu kredit i kupe si auto. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
darkan je napisao/la: ›
... ja sam zaljubljen
|
u auto ili u curu..... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sale car je napisao/la: ›
|
Je li taj tvoj mozgić i jedan trenutak mislio da ga je cura možda zaradila? Možda radi za novce, kao i mi muški. Znaš, to ti tako ide kod nas, i žene rade. Pa dignu kredit i kupe si auto.
|
E sad da mi nisi ti to rekao ne bih znao.... al u 96.2 % slucajeva mlađi ljudi s takvim autima su ili tatini sincici/kcerkice ili su ( u ovom slucaju ) to mezimice bogatuna.... cast iznimkama....
zalosno ali istinito.... |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
darkan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nisam se bacio pod auto jer tip koji je sjedio naprijed nije bas sitan
mogao bi dati oglas na slavonskoj, di da se javim
ajd rasirite ovo po forumima na kojima ste... ja sam zaljubljen
sale a vjerujem i ja da ima decka, ali tablice se nisam sjetio gledati , osim sto znam da su osjecke i da je golf nekakav taman, plavi valjda... pise nesto na prednjoj sajbi , neka web adresa ali nisam ni zagledao, iskreno buljio sam u curu
znaci lambo vrata? nikad to nisam vidio kod nas.. jebeno izgleda
|
Nisi spominjao tipa, da je bio na kružnom toku. Ako je bio ćelavi, u pederuši, moj savjet ti je - zaboravi. Izađi u petak, subotu opet i zagledaj se u neki drugi auto.
|
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Nata2804
Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Hm ! Da nije možda to cura od Milišića sa Hraweba ? Koliko znam on vozi plavu trojku sa lambo vratima. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cura ima decka i to je njegov auto...samo ga ona ponekad vozi...inace ona mi je susjeda (i'm one lucky bastard ) ) |
|
|
|
|
|
Sale car
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
cura ima decka i to je njegov auto...samo ga ona ponekad vozi...inace ona mi je susjeda (i'm one lucky bastard ) )
|
tocno kako sam i procjenio.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|