Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
legicin_brat
Ukupno postova: 7 Spol: Muško
|
evo da ne ispadne da ja za sve mučim sestru...zanima me na koji način saznati..imam taj jedan stariji komp i htio bi ga pojačati.. |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
legicin_brat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo da ne ispadne da ja za sve mučim sestru...zanima me na koji način saznati..imam taj jedan stariji komp i htio bi ga pojačati..
|
pa odi u neku trgovinu s kompjuterima i tom informatičkom opremom i pitaj prodavača. Oni ti se svi razumiju u to (nadam se) |
|
|
|
|
|
legicin_brat
Ukupno postova: 7 Spol: Muško
|
ana18os je napisao/la: ›
legicin_brat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo da ne ispadne da ja za sve mučim sestru...zanima me na koji način saznati..imam taj jedan stariji komp i htio bi ga pojačati..
|
pa odi u neku trgovinu s kompjuterima i tom informatičkom opremom i pitaj prodavača. Oni ti se svi razumiju u to (nadam se)
|
POSTOJI JEDNA WEB STRANICA ALI SE NE MOGU SJETITI...... |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
legicin_brat je napisao/la: ›
POSTOJI JEDNA WEB STRANICA ALI SE NE MOGU SJETITI......
|
je... google se zove
http://www.motherboard.cz/mb/ecs/P6ISA-II.htm |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
|
ma lega kupit ću ja taj tvoj komp, pa ti kupi sebi novi. meni treba tako nešto starije... javi se ako si zainteresiran? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
to ti je krs rade skupi sad para i kupi nes posteno...
na tu maticnu nemoj stavljat novi procesor nego skupi nes para i uzmi novu maticnu i procesor..
Ipak sad ce poceti izlazit nove igre koje ce biti jeb*eno zahtjevne trebamo nabrijet nase
zastarjele masine |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
simo031 je napisao/la: ›
Ako još nisi rješio a vjerojatno jesi
|
e to da... |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
|
ma lega kupit ću ja taj tvoj komp, pa ti kupi sebi novi. meni treba tako nešto starije... javi se ako si zainteresiran?
|
kakav to tebi komp stari treba? Ti to stvarno? |
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
jel mogu na stari komp staviti novi procesor,star je 6 godina pentium 4,ili dodati neke komponente u staru kutiju? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
tonka_21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel mogu na stari komp staviti novi procesor,star je 6 godina pentium 4,ili dodati neke komponente u staru kutiju?
|
ne |
|
|
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
bas nista?? ni dodati sve u staru kutiju? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
tonka_21 je napisao/la: ›
bas nista?? ni dodati sve u staru kutiju?
|
jeftinije te ispadne kupit novi komp |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pinovi na starim procesorima nisu isti kao i na novima pa stoga novi procesor ne može u staru ploču odn. stari procesor na novu ploču (ovisno kolko je staro), a ti kažeš da je staro cca 6 godina i da je pentium 4 što će reć da je vjerovatno 478 pin, a to te izađe cca 400kn ako bi kupila.
preporuka: skupi 3500kn i uzmi si novi komp. |
|
|
|
|
|
|
|