Autor |
Poruka |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
nemogu vjerovat da se ovo može dogodit, lik im je zbrisao sa 27500kn!!počeli su i studente krast, ma užas!!
|
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Tz tz tz, eto kakav primjer profesori daju studentima ... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
nadam se da im je barem zeko nešto lijepo donio |
|
|
|
|
|
ajwar
|
ma sramota, vodič(J.Dobra) im je u jednom trenutku rekao "ma idemo mi u beč" onak sarkastično !! na kraju su otišli podravkom do zg-a i tamo ih je čekao bus za firencu, a šta će biti sa parama neznam! danas su se roditelji trebali naći sa direktorom te agencije i naravno da on nije došao jebi ga |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
meni tu nis nije jasno... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kod koga je bio novac?!
Ovo je k'o Cluedo (nisam nikad igrao, ali sam cuo da je dobro ;-))... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ajwar
|
profesorica(J.Salamon) je dala novac tom vodiću(J.Dobri- taj čovjek nema veze sa akademijom, nije profesor), a nakon toga se on pravio lud i rekao da nije dobio novac! a žena mu dala 27500kn na ruke tekst je malo specijalno napisan, ispada da je taj J.Dobra profesor na akademiji, a nije!!
|
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zašto bi nekome davali novac na ruke?! postoji račun na koji se uplati, onda je sve čisto, imaš potvrdu da je uplaćeno... |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
a šta je on s tim parama? u kladionici proćerdo?!
i šta sad?! |
|
|
|
|
|
ajwar
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a šta je on s tim parama? u kladionici proćerdo?!
i šta sad?!
|
jučer su se roditelji trebali naći sa predstavnikom te agencije, naravno da se taj netko nije pojavio!! e sad šta će biti?? samo bog zna!! |
|
|
|
|
|
|
|