Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..dakle evo jedan prijedlog....pored svih ostalih prijedloga.....
...ako netko vec nema nešto organizirano sa svojom ekipom za 1. maj.....možemo organizirati nešto kao okupljanje ekipe sa foruma koji su i za ovaj oblik druženja....uz roštilj i sve ostalo....
...znaci datum 1. svibanj...
...mjesto kopika....
...vrijeme cca 10 sati...pa do koliko izdržimo..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
dakle hm... ajd vječno ja prva...
kako rekoh patnje alergije mi tih dana kulminiraju
ALI 28. sam u metropoli ,ako najave lijepo vrijeme vraćam se nazajd i naletim da izmjerim tko se koliko nalokao ,pred kraj da vas razvezem kućama...
šta ćeš tak je kod nas liječenih alkosa
ako najave kišu ostajem u metropoli ili u Opatiju bajnu
eto mene računaj po prognozi vremena |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja sam u dubrovniku od 27. do 10, al i da nisam ne bi isao |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam u dubrovniku od 27. do 10, al i da nisam ne bi isao
|
joooj to mi baš dragooooo
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...zaboravio sam napisati da mi sa ovim okupljnjem nije želja oboriti rekord u broju okupljenih ljudi....ili nešto slicno....vec jednostavno ako se nekom baš neki plan poremeti da ima mogucnost navratiti i do nas.....jer znam da mnogi vec tradicionalno idu na neka mjesta sa ekipom..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
toni
|
ma neee.. imao sam neke druge planove prije negoli mi je iskrsnuo dubrovnik.. naime, triba sam ic u cakovec.. na vec jubilarni gra
ps. ma volim ja sve vas.. zaebavat |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
ja imam dogovor s ekipom ali svakako ću cirkulirati okolo pa ćemo se vidjeti |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja bi naletila jel i tak cu pripremat ispit tih dana,tak da nema pijanke 3 dana s drustvom... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Jašta, palit će se tu i mrtve životinje, a umorne duše krijepiti sokom od hmelja.
|
Hvala boze za tri blazene stvari, dobru hranu, dobro pice i (vrlo) pokvarene zene.
Umjesto da svi organiziraju svoje party/parties... da se posalju svi predlozi adminu (e-mail na dnu stranice) za bolji sluzbeni party031 tulum. Nova tema? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i ja odoh na more već početkom tog vikenda... |
|
|
|
|
|
toni
|
DonQuijote je napisao/la: ›
i ja odoh na more već početkom tog vikenda...
|
jebate, mogli bi forumashi koji idu na more, prvi maj proslavit negdje skupa.. recimo na Jabuci, Visu.. pa da se smijuljimo ovim kontinentalcima |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Pa dobro gdje vam je mladost kad se morate okupljati na kopici..
!.Maj je za mene osobno, dan kada nestanem iz grada i odem do nekog jezera u sumu i tamo napravim lomacu , crvljim meso na stapu i hodam bos po travi uz naravno 2 kutije cigareta. I onda kad se vratim kuci izgledam ko da sam dosao sa bojista ali se isplatilo...
Evo pretprosle godine smo bili u Grabovcu (baranja) na jednom jezeru u sumi a prosle godine na boroviku i nema niceg ljepseg u nasoj blizini od tog jezera jer je jezero OOOGROMNO a zrak cist, i jos mozes i pecati. Ne znam, ja sam jos pod dojmom.
Uglavnom nikako ne bi mogao ici negdje gdje imas sto auta parkiranim tik do tebe i gdje se ne mozes opustiti jer ti stalno dolaze "haraci" u potrazi za cugom , pljugom ili cak i hranom!
Mislim si ono: " jebo te, ko da nisi znao da je prvi maj pa si nisi mogao kupiti jebenu kobasicu i ponijet koje pivo!!! " |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
SmokeY je napisao/la: ›
!.Maj je za mene osobno, dan kada nestanem iz grada i odem do nekog jezera u sumu i tamo napravim lomacu , crvljim meso na stapu i hodam bos po travi uz naravno 2 kutije cigareta. I onda kad se vratim kuci izgledam ko da sam dosao sa bojista ali se isplatilo...
|
Ja ću isto, već tradicionalno, biti u šumi. Prespavati noć prije, of kors. Sav u esenbe bojama, čizme na nogama i nožina za pasom. Ako sretnem Bambi slučajno |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|